Recenzje książki "Ukochana gangstera"

Dodaj swoją recenzję

Historia pełna namiętności

8.11.2021

“Ukochana gangstera” Zwykle , czytając kolejną już książkę tej samej autorki , my, jako czytelnicy mamy pewne oczekiwania. W sumie nawet nie raz wiemy czego się spodziewać. Dla mnie “Ukochana gangstera” jest trzecią książką spod pióra I. M. Darkss i mimo to miałam wątpliwości, czy przypadnie mi do gustu i nie miałam pojęcia co mnie czeka. “Nie... Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera - I.M.Darkss

8.11.2021

Dziękuję @wydawnictwomuza za egzemplarz do recenzji ❤️ "Kazałem Ci odejść, bo dotarło do mnie, że nie przeżyłbym, gdybym cie stracił tak jak mamę. Nie umiałem wyprzeć poczucia, że zatrzymując Cię blisko siebie, tylko na to czekam - przemawia, wciąż obsypując pocałunkami odsłonięte fragmenty mojej skóry. - A tymczasem prawie cie straciłem na własn... Recenzja książki Ukochana gangstera

UKOCHANA GANGSTERA

3.11.2021

„Ja nigdy nie płaczę -prycham.- Jestem jak posąg. Idealnie wyrzeźbiona, twardsza od kamienia, ale zdana wyłącznie na łaskę artysty. Demonstrująca jego postrzeganie piękna. – Tylko łzy kłujące mnie gdzieś za powiekami nie pasują do tego opisu.- Nigdy nie dostanę szansy, by być czymkolwiek więcej”. ❤️❤️❤️ Ojciec Elizabeth Hallwell jest człowiekiem ... Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera

3.11.2021

„Cykor i maniak… ale seksowny jak diabli – nawet w zmiętolonej piżamie.” Nie od dziś wiemy, że świat mafii ma swoje zasady i nimi się zawsze kierują. W tym świecie nie można pozwolić sobie na miłość i związek z tych pobudek, bo wtedy ściąga się na siebie kłopoty. I nie ma znaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną, chociaż to mężczyzną woln... Recenzja książki Ukochana gangstera

8/10

2.11.2021

🍂ʀᴇᴄᴇɴᴢᴊᴀ ᴘʀᴢᴇᴅᴘʀᴇᴍɪᴇʀᴏᴡᴀ🍂 „Ukochana gangstera” to kolejna książka @i.m.darkss, która udowadnia, że jeszcze nie wszystko w temacie mafii zostało powiedziane. 😈 Tytułową bohaterką jest tutaj Elizabeth, która od dziecka przygotowywana była do pełnienia swojej roli w mafii. Miała być idealną, posłuszną kobietą/żoną, ozdobą swojego mężczyzny, ... Recenzja książki Ukochana gangstera

Recenzja

1.11.2021

Nigdy nie ukrywałam, że uwielbiam książki w mafijnym klimacie. Dlatego też nie mogłam sobie odpuścić najnowszej książki I.M Darkss „Ukochana gangstera”. Oczywiście to kolejny romans, a takich przeczytałam już całkiem sporo, więc ciężko mnie już czymś nowym zaskoczyć. Jak myślicie, autorce udało się stworzyć coś nowego? Czy jednak książka okazała s... Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera - Recenzja

30.10.2021

🎉RECENZJA PRZEDPREMIEROWA 🎉 Dzień dobry, Dzisiaj opowiem Wam kilka słów na temat książki, którą pochłonęłam w niecałe dwa dni! Mowa tutaj o książce autorstwa I.M. Darkss pt. „Ukochana gangstera”, której premiera już 3 listopada🤗 Jak możecie się domyślić jest to romans mafijny, których przeczytałam już kilka - czy ta książka jest podobna do innyc... Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera

30.10.2021

Nauczona posłuszeństwa, karana za najmniejsze przewinienia i to nie w delikatny sposób, bez prawa do słabości, do uczuć, do własnej osobowości. Wiedziała, jak wygląda świat gangsterów, świat, w którym przyszło jej żyć. Oddana przez ojca Loganowi, człowiekowi bezwzględnemu, któremu lepiej nie wchodzić w drogę. On szukał kobiety idealnej dla takiego... Recenzja książki Ukochana gangstera

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl