Recenzje książki "Upadek legendy"

Dodaj swoją recenzję

Miłość pomimo różnic - influencerka i bokser

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gabriel Legend to były bokser, który miał kiedyś wszystko. Jednak pewnego dnia, w jednej chwili, stracił to. Odtąd mężczyzna postawił na uczciwy biznes, otwierając nowy klub na Manhattanie. Niespodziewanie jednak strzelanina w nim sprawia, że miejsce to zyskuje miano lokalu spod ciemnej gwiazdy. Mimo to Gabriel nie poddaje się, pragnąc, aby... {} Recenzja książki Upadek legendy

@gloria11@gloria11 {}× 1

Upadek Legendy

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna książka Meghan March, która bardzo przypadła mi do gustu. „Upadek legendy” jest książką z takim wątkiem, którego nigdy dotąd nie czytałam, ale bardzo mi się spodobał. Głównymi bohaterami książki są Gabriel Legend były pięściarz, który teraz prowadzi klub Legend, który niestety chyli się ku upadkowi, wtedy do akcji wkracza znana osobisto... {} Recenzja książki Upadek legendy

Upadek legendy

8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak być może wiecie, pióro Meghan March trafia do mnie za każdym razem i choć poznałam jej twórczość dopiero w zeszłym roku - już chcę więcej. Ostatnio w moje ręce wpadła jedna z jej nowszych premier, czyli pierwszy tom trylogii o Gabrielu Legendzie. Z racji tego, że ja raczej powieści March biorę w ciemno, tak samo postąpiłam i tutaj. Czy Upadek ... {} Recenzja książki Upadek legendy

A więc przyzwoite romanse erotyczne wciąż istnieją

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

 Gdy przychodzi lato nagle mam w sobie siłę, by znowu stawiać czoła romansom, w tym erotycznym, a pecha mam do trafiania na takie, które albo są szkodliwe, albo są po prostu złe. Fabuła, która zaczyna się od porwania brzmi jak zapowiedź kolejnego wypalacza mózgu, ale pamiętałam, że szczególnie polecano mi w zeszłym roku Meghan March, więc postan... {} Recenzja książki Upadek legendy

@mewaczyta@mewaczyta {}× 5

Gabriel Legend #1

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Upadek Legendy” to pierwsza część trylogii. Główny bohater to były pięściarz. Gabriel Legend spełnił wreszcie marzenie swoje i jego tragicznie zmarłej dziewczyny Jorie o otwarciu klubu. Ciężko na niego zapracował biorąc udział w walkach w klatce. Jednak ewidentnie komuś bardzo zależy na jego upadku, bo już w dniu otwarcia klubu wybucha w nim strz... {} Recenzja książki Upadek legendy

Uwielbiam!

25.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwa skrajnie odmienne światy, mroczne demony przeszłości, potężne niebezpieczeństwo i pożądanie niemożliwe do opanowania, to właśnie idealny przepis na romans doskonały, którym zdecydowanie jest najnowsza powieść Meghan March. "Upadek legendy" jest niesłychanie pasjonującą, elektryzującą i emocjonującą historią, od której naprawdę niełatwo się ode... {} Recenzja książki Upadek legendy

Recenzja „Upadek Legendy”

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Upadek Legendy” autorstwa Meghan March jest książką, którą jako pierwszą od autorki miałam przyjemność przeczytać oraz zrecenzować. Autorka wie, jak trzymać czytelnika w napięciu wyczekując tego, co wydarzy się w kolejnych rozdziałach. Gabriel Legend uchodzi za niebezpiecznego oraz zdeterminowanego mężczyznę. Po zakończeniu kariery pięściarza... {} Recenzja książki Upadek legendy

Upadek legendy

31.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka, Scarlett, należy do elity. Jej życie wydawać by się mogło, że jest usłane różami tylko dla tego, że ma pieniądze. Jednak jej bardziej zależy na relacjach z ojcem, których nigdy nie miała, niż na kasie. Pewnego dnia podczas biegania zostaje porwana. Gdy tylko sobie uświadamia, co się stało jest przerażona, jednak na widok sweg... {} Recenzja książki Upadek legendy

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl