Recenzje książki "Warkocz spleciony z kwiatów"

Dodaj swoją recenzję

Warkocz spleciony z kwiatów

19.04.2022

Główna bohaterka Zośka jest zmuszona zmienić swoje dotychczasowe życie, zaczynając od pracy. W poprzedniej przeszkadzały jej blizny, które miała na twarzy po wypadku samochodowym. To wszystko sprawiło, że postanowiła unikać ludzi. Z pomocą przyszła jej koleżanka, która zaproponowała, że na jakiś czas udostępni jej swój domek w górskiej miejscowośc... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

Kwiaty we włosach

6.03.2022

Pierwszy tom kolejnej serii Agnieszki Krawczyk pachnie lasem, łąką i latem. Bohaterka wkracza w zupełnie nowy świat. Zagubiona gdzieś na głębokiej prowincji osada, tuż pod lasem, nieoczekiwanie staje się miejscem wielkiej, autentycznej przemiany. Wzgardzony przez koleżankę z pracy mały letniskowy domek dla Zośki- głównej bohaterki- staje się swois... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

Terapia wśród ziól

10.02.2022

Zośka Wiechecka próbuje pozbierać się po wypadku samochodowym, po którym ma kilka "pamiątek"w postaci blizn na twarzy i nodze. Dlatego przyjmuje zaproszenie swojej koleżanki z pracy i zaszywa się w Nieznajomoce, małej podgórskiej wsi. Tam spotyka cały kalejdoskop ciekawych ludzi: Marka Kalinowskiego, który stworzył ośrodek rehabilitacji dzikich z... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

@milena9@milena9 × 6

Pierwsza część Leśnego Ustronia

22.01.2022

" Ludzie pojawiają się na naszej drodze na dokładnie taki czas, jak trzeba. Czasami mamy poczucie niedostatku, ale powinniśmy cieszyć się tym, co otrzymaliśmy i co dzięki temu się w nas obudziło. Może to było zbyt krótko, a może nie". Myślę, że nazwiska autorki nie trzeba nikomu przedstawiać, bo Pani Agnieszka Krawczyk ma na swoim koncie wiele... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

Warkocz spleciony z kwiatów

26.12.2021

Autorkę chyba nie trzeba przedstawiać. Jedna z ulubionych jakie przyszło mi poznać. Zakochałam się czytając serię/trylogię Uśmiech losu 1 tom to „Kamienica pod Szczęśliwą Gwiazdą” 2 Tom „Dobre uczynki” oraz ostatni „Szczęście na wyciągniecie ręki”. Tą serią skradła moje serce i Wam polecam. Każda książka autorki chwyta za serce i porusza pewną czę... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

⭐RECENZJA⭐

28.11.2021

Dobry wieczór! 😁 Czytaliście kiedyś taką powieść, w której czuliście magię od samego początku? Ja właśnie miałam przyjemność czytać ów książkę! 🤩 I powiem Wam, że jestem nią zauroczona i kupiona w 100 procentach! 🤩 Po więcej zapraszam poniżej 😁😉😃 ⭐RECENZJA⭐ Zośka po wypadku samochodowym nie może znaleźć sobie miejsca. Po propozycji koleżanki, ... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

Warkocz spleciony z kwiatów

3.11.2021

"Blizny są czymś, co nas określa.Jedni noszą je na widocznych miejscach, inni w środku." ~Będąc już jakiś czas po lekturze (niestety nadal nie jestem na bieżąco z recenzjami) nie spodziewałam się, iż pierwsze spotkanie z Agnieszką Krawczyk zrobi na mnie tak ogromne wrażenie.Po dziś dzień pamiętam każdy malutki szczegół tej ciepłej historii, histo... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

Wzruszająca i pełna emocji historia...

18.10.2021

"Warkocz spleciony z kwiatów" to najnowsza powieść z serii "Leśne ustronie" Agnieszki Krawczyk. W małym górskim miasteczku o wdzięcznej nazwie Nieznajomka, mieszka niezwykły człowiek o złotym sercu, Mariusz. Mężczyzna prowadzi schronisko dla leśnych zwierząt, a wolnych chwilach pisze książeczki dla dzieci. Właśnie w te okolice za namową koleżanki... Recenzja książki Warkocz spleciony z kwiatów

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl