Recenzje książki "Wiedźmi czar"

Dodaj swoją recenzję

"Spells trouble"

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasteczko Goodeville jest miejscem spokojnym i przyjaznym. Wieki temu zostało ono założone przez Sarę Goode, prawdziwą czarownicę, która jako jedna z niewielu kobiet zdołała umknąć prześladowcom. W tym też miasteczku mieszkają Mercy i Hunter Good, dwie z pozoru zwyczajne nastolatki. Nieliczni wiedzą, że parają się prawdziwymi czarami i wraz ze s... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Czar wiedźm na mnie nie działa...?

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wydawnictwo Jaguar znów się pokusiło o wydanie książki o wiedźmach. Tym razem autorki cyklu Dom nocy, K. Cast i P. C. Cast powracają z nową serią. Pierwszy tom "Spells Trouble. Wiedźmi czar" ukazał się 19.05.2021 zapowiadając nową serię Siostry z Salem. Wszystko zaczęło się od rodu Good. Sara cudem uniknęła śmierci za odprawianie czarów. Posługuj... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

@pola841@pola841 {}× 2

Jedno z największych rozczarowań tego roku :(

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sierpień jest u mnie naprawdę słabym miesiącem jeśli chodzi o książki. „Spells trouble” to kolejna pozycja, która dość mocno mnie rozczarowała. Gdy Zmierzch znałam już na pamięć, zaczęłam szukać nowych książek o wampirach. Moje serce skradł wtedy „Dom Nocy”. Nic więc dziwnego, że gdy tylko dowiedziałam się, że autorki wydają kolejną książkę – tym... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Wiedźmi Czar i Moc Sióstr z Salem

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiedźmi Czar to jedna z wielu książek z gatunku fantastyki młodzieżowej, która zbiera bardzo skrajne opinie. Postanowiłam sprawdzić, jak sama odnajdę się w serii pełnej siostrzanej magii i niebezpiecznych stworów. Wrażenia na gorąco pokazałam Wam w Reading vlogu, już wtedy mogliście zauważyć, że to będzie bardzo niepopularna opinia. Czy Wiedźmi... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Spells Trouble. Wiedźmi czar

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O twórczości P.C. Cast oraz jej córki Kristin słyszałam już wiele razy, ba! Nawet będąc w bibliotece, ich książki wpadały mi w oko. Nigdy jednak nie przemogłam się, by po nie sięgnąć i poznać historie, o których tak wszyscy piszą. Kiedy zobaczyłam w zapowiedziach, że w Polsce ukaże się ich najnowsza powieść - wzięłam to za znak. Tak oto Spells Tro... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Oczekiwałam po niej więcej, niż dostałam...

22.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy są tu jakieś książkowe sroki?🤩 Moja srocza natura, akurat w przypadku tej książki dała o sobie znać. Nie tylko okładka zaważyła nad jej wyborem, ale jej autorki. Miałam przyjemność czytać serię "Dom Nocy" duetu córki z matką i pokochałam ją😍 Świetnie napisana, bardziej jest to seria skierowana do młodzieży, ale w niczym nie przeszkadza wiek c... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Dzisiaj pomarudzę

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trafiliście ostatnio na książkę, która mimo chwytliwego i interesującego opisu okazała się nienajlepszą lekturą? U mnie było to niestety „Spells Trouble. Wiedźmi czar”. Jednak zanim sobie pomarudzę, to o czym jest ta powieść? Jest to historia szesnastoletnich bliźniaczek, czyli Hunter i Mercy, które są wiedźmami. Pewnego dnia w ich mieście za... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

Pełna magii

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam się, że uwielbiam czytać książki przeznaczone dla młodzieży i sięgam po nie dosyć często. Ta powieść ma przecudowną okładkę, która aż zaprasza by po nią sięgnąć i czytać. Cała historia jest naprawdę tajemnicza, ekscytująca i ocieka magią. Prolog tak zaciekawia, że chce się czytać i czytać by poznać jak najszybciej zakończenie. Nie brakuje... {} Recenzja książki Wiedźmi czar

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl