Recenzje książki "Wizjer"

Dodaj swoją recenzję

Czy w dzisiejsej dobie internetu możemy czuć się bezpiecznie?

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Informacje, dane wszelkiej maści to w dzisiejszym świecie rzeczy, które totalnie nieświadomie rozsyłamy po całym wszechświecie. Biorąc pod uwagę choćby nasz wszechobecny Facebook czy Instagram, przecież na tych portalach jest całe morze informacji o każdym z nas. Oczywiście jeżeli je udostępniamy, a tak bardzo często to się zdarza. Jesteśmy zmusze... {} Recenzja książki Wizjer

Wizjer

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość autorki to chyba już każdy zna. Począwszy od książek dla młodzieży po obyczajówki tak cudowne, że można uronić łzę radości. Sami popatrzcie na okładkę no dla mnie sztos, ale to, co zastaniemy w środku to już mętlik w głowie i zostawienie czytelnika z karpiem na ustach. O tym, że elektronika, Cyber Świat zawładnął światem to rzecz wiad... {} Recenzja książki Wizjer

@mamawmkesie@mamawmkesie {}× 1

Niepokojący thriller Magdaleny Witkiewicz

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Wizjer” Magdaleny Witkiewicz, to niepokojący thriller ukazujący kierunek w jakim może podążać świat zdominowany przez nowoczesne technologie. Książka oprócz dostarczania czytelnikom czystej rozrywki niesie za sobą również pewną przestrogę. Wskazuje, jak wielki wpływ na nasze życie mogą zyskiwać wielkie koncerny poprzez gromadzone o nas informacje... {} Recenzja książki Wizjer

Kto patrzy na Ciebie przez wizjer?

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy znacie grecki mit o oczach na pawich piórach? Według niego Zeus zamienił swoją kochankę, nimfę Io w jałówkę, by ukryć ją przed swoją zazdrosną żoną, Herą. Bogini rozkazała jej pilnować Argusowi, olbrzymowi o stu wiecznie czuwających oczach. Zeus natomiast polecił ją wykraść Hermesowi. Ten znając słabość Argusa do muzyki, uśpił go grą na fleci... {} Recenzja książki Wizjer

„Zbieramy dane z aplikacji internetowych, śledzimy przyzwyczajenia użytkowników, ich upodoban...

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dotąd nie miałam okazji czytać książek Magdaleny Witkiewicz. Autorka specjalizuje się w książkach obyczajowych i romansowych. A ja raczej nie sięgam po takie książki, dlatego Witkiewicz jest dla mnie nieznana. Do sięgnięcia po Wizjer zachęcił mnie intrygujący opis, w którym znalazła się wzmianka na temat nowoczesnych technologii. Każdy z nas pe... {} Recenzja książki Wizjer

Realistyczna wizja cybernetycznych zagrożeń

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najlepsza książka ostatnich miesięcy jaką miałam okazję przeczytać, a zdecydowanie najbardziej pouczająca i warta uwagi ze zwględu na aktualność poruszanej tu tematyki. Do tej pory znana z obyczajowych historii Magdalena Witkiewicz według mnie o wiele bardziej odnalazła się w złożonej, pełnej napięcia i zagadek historii. Laura, główna bohaterka ks... {} Recenzja książki Wizjer

Paranoja, a może jednak nie... ?

21.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Laura uwielbiała jeździć na szkolenia; nie tylko mogła wyrwać się choć na chwilę spod kurateli nielubianej szefowej, ale też dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy. No i przede wszystkim liczyła, że znowu spotka tam mężczyznę, z którym połączyło ją gorące uczucie... Niestety, tym razem Los się do niej nie uśmiechnął. A wręcz przeciwnie- do... {} Recenzja książki Wizjer

Nie ma cię w internecie? Nie istniejesz!

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wizjer" to najnowsza propozycja od królowej obyczajówek, Magdaleny Witkiewicz.👑 Jednak tym razem autorka oddaje w nasze ręce trzymający w napięciu thriller. Ostatnie wydarzenia to nie najlepszy okres w życiu Laury. Utrata bliskich, samobójstwo ukochanego to tylko nieliczne przykrości, które spotkały kobietę. W końcu pojawia się światełko w tunel... {} Recenzja książki Wizjer

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe