Recenzje książki "Wkręceni"

Dodaj swoją recenzję

Sztuczność nad sztucznościami :(

25.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ależ to wszystko było sztuczne. Pierwszą rzeczą, która rzucała mi się w oczy w trakcie lektury było właśnie to, że wszystko w tej powieści, wszystkie wydarzenia, postacie, relacje między nimi, cały świat przedstawiony, wszystko to jest właśnie wymyślone potwornie sztucznie. Nie mogłoby się to wydarzyć w rzeczywistości z tysiąca względów, nijak do ... {} Recenzja książki Wkręceni

Wkręceni

21.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wkręceni to powieść kryminalo - sensacyjna, która opowiada o historii małżeństwa z ogromnymi tajemnicami, które niespodzianie zaczynają wychodzić na światło dzienne i wciągać inne ofiary w swoją grę. Przyznaję się, dałam się wkręcić 😀! Fabuła książki jest genialna!. Potrafi kręcić czytelnikiem jak na karuzeli. Gdy myślisz, że już odkryłeś wszystko... {} Recenzja książki Wkręceni

@klarita_mm@klarita_mm {}× 1

Wkręceni

17.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Paul i Maria Cooper żyją w spokojnym, nowobogackim miasteczku. Kobieta nie otrzymuje od męża tyle uwagi i miłości, na ile początkowo liczyła. Oschłość i obojętność Paula popycha ją w ramiona młodego kelnera. Wkrótce Maria dokonuje odkrycia, które na zawsze odmieni jej życie. Dzięki swojemu znalezisku dowie się, że jej skryty, niepozorny mąż może b... {} Recenzja książki Wkręceni

Czy wiesz, z kim żyjesz pod jednym dachem?

22.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy wiesz, z kim żyjesz pod jednym dachem? Może tak naprawdę domownicy ukrywają swoje prawdziwe „ja” i uciekają przed mroczną, tragiczną przeszłością? „Wkręceni” to bardzo dynamicznie z szybko rozwijającą się akcją kryminał. Książka, która wciąga już od pierwszych słów. J.T. LeBeau – pisarz, który nigdy nie ujawnia swojej tożsamości, ... {} Recenzja książki Wkręceni

Wkręcona czy rozczarowana?

4.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miłosny trójkąt w kryminalnym wydaniu. Maria i jej kochanek odkrywają, że mąż kobiety jest znanym pisarzem publikującym pod pseudonimem JT LeBeau. Ale czy na pewno? Sprawy się komplikują, a nic nie jest takie jak się wydaje. O książce było niedawno głośno, ale nauczona doświadczeniem nie nastawiałam się na nic szczególnego, żeby nie popsuć sobie c... {} Recenzja książki Wkręceni

Wkręcisz się?

24.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sierpień nie jest dla mnie dobrym miesiącem pod względem czytelniczym. M. podrzuciła mi książkę Steve’a Cavanagha „Wkręceni” z tekstem „że ona nie może się wkręcić”. Niezbyt zachęcające, prawda? Jednak mnie książka zaciekawia już od pierwszej strony. Jest niejako „książką w książce”, bo na samym wstępie czytamy notę od autora (tajemniczym J.T. LeB... {} Recenzja książki Wkręceni

Wkręceni

28.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie, jak ktoś was wkręca? Steve Cavanagh robi to świetnie i z niesamowitą precyzją. W każdym momencie tej powieści jesteśmy wkręcani. Nigdy nie mamy pewności, co jest prawdą, a co fikcją. To do nas należy odkrycie kart autora i zdecydowanie, w którą stronę zmierza fabuła … Maria odkrywa wyciąg z rachunku bankowego męża, na którym są miliony do... {} Recenzja książki Wkręceni

Dasz się wkręcić?

16.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie przeczytałam żadnej opinii czy recenzji tej powieści. Z premedytacją. I to mimo tego, że byłam bardzo ciekawa, kto zostanie wkręcony - my, czytelnicy czy bohaterzy. Chciałam żeby Steve Cavanagh mnie zaskoczył. I całkiem mu się to udało. Książka na pewno się wyróżnia, bo raczej nie często, o ile w ogóle, spotykamy kryminał o pisarzu krymina... {} Recenzja książki Wkręceni

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe