Recenzje książki "Wschodzący księżyc"

Dodaj swoją recenzję

Zmysłowa odsłona wilkołaka

12.03.2013

We współczesnej literaturze jesteśmy w stanie znaleźć dziesiątki, jeżeli nie setki, książek, poświęconych wilkołakom, wampirom, elfom, aniołom. Jednakże nie zawsze możemy trafić na coś godnego uwagi. Wierzcie mi, mam już po końcówki włosów tych napakowanych miłością opowieści fantastycznych, gdzie główny motyw opiera się na więzi postaci paranormal... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

Nasza recenzja książki "Wschodzący księżyc"

22.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja pochodzi z naszego bloga MyBooks - Nasze recenzje "Wschodzący księżyc" to bardzo zmysłowa, seksowna i błyskotliwa opowieść, pełna namiętnych wilkołaków, wampirów i ludzi. Mnóstwo tajemnic, mroczny Świat to jedynie nieliczne cechy tej książki. Według mnie książka jest dla młodzieży w wieku 14-18 lat. Jest ona wspaniałą romantyczną książką ... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

"Wschodzący księżyc" Keri Arthur

22.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Właściwie nie wiem dlaczego kupiłam tę książkę, to był spontaniczny impuls, ale od razu uprzedzam, że nic złego na myśli nie mam - po prostu zastanawiam się nad własnym postępowaniem, które nie do końca rozumiem. Najlepiej będzie jak zacznę od początku, bo tak być powinno, prawda? "Wschodzący księżyc" ma ciekawą fabułę, dużo się dzieje i to jest... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

"Wschodzący księżyc" - Keri Arthur

11.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od momentu przeczytania wampirzej sagi Meyer przez moje życie przewinęło się kilka książek o przystojnych krwiopijcach. W większości – niestety – nieudanych. Mój nieco zszargany stosunek do wampirów poprawił serial „Pamiętniki wampirów”, a teraz – także i „Wschodzący księżyc” autorstwa Australijki Keri Arthur. Być może autorka nie jest jeszcze Wa... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

@Tenshi@Tenshi {}

Wschodzący księżyc

24.06.2012

Sięgając po książkę Keri Arthur pod tytułem „Wschodzący księżyc” byłam przekonana że będzie to znowu typowa książka o wampirach i wilkołakach. Jednak tym razem bardzo pozytywnie się zdziwiłam. Akcja toczy się w bliżej nie określonej przyszłości. Główną bohaterką jest Riley Janson, która jest krzyżówką wilkołaka z wampirem, potocznie nazywana dhamp... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

"Wschodzący księżyc"

13.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wchodzący księżyc” otwiera dziewięciotomowy cykl poświęcony przygodom Riley Jenson, która jest półwampirem i półwilkołakiem. Wraz z bratem, Rhoanem pracuje w Departamencie ds. Innych Ras, który jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo między ludźmi, wampirami, wilkołakami. Bohaterka nie chce zostać Strażnikiem, który zabija po to by chronić innych. P... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

Wschodzący księżyc

25.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Keri Arthur urodziła się i wychowała w Melbourne, w Australii i mieszka tam do dnia dzisiejszego. Jest autorką wielu książek z gatunku paranormal romance, urban fantasy, fantasy grozy oraz zwykłego fantasy. Jednak największy rozgłos zyskała dzięki cyklowi „Zew nocy”. „Wschodzący księżyc” jest pierwszym tomem tejże serii. Główną bohaterka jest Rile... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

@tala86@tala86 {}

Księżycowa gorączka

14.10.2011

Nigdy bym nie pomyślała, że wśród książek fantasy można spotkać taką pozycje, w której wampiry i wilkołaki nie będą już nudne. Jednak Pani Arthur zaprezentowałam mi coś nowego, jak dla mnie jeszcze nie spotykanego. Pomysł na książkę świetny, wykonanie znośne, a do tego genialna okładka i świetny papier, a zawdzięczamy to autorkom i Wydawnictwu ;] ... {} Recenzja książki Wschodzący księżyc

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe