Recenzje książki "Wybierz mnie!"

Dodaj swoją recenzję

Kogo wybrać ?

3.09.2021

Czas wakacji, to czas szczególny. Tak jak ostatnio bardzo polubiłam czytanie książek z rozbudowaną fabuła i trzymających w napięciu, to teraz chciałam przeczytać coś lekkiego i WAKACYJNEGO! Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Jak zawsze, nie zawiodłam się ;) Już od samego początku czułam, że będzie to jedna z moich ulubio... Recenzja książki Wybierz mnie!

@kow_pola@kow_pola × 2

Meg-a-wtopa

29.08.2021

Pewien mądry dżin powiedział kiedyś: „Uważaj o co prosisz, bo to, co otrzymasz może nie być tym, czego pragniesz”. Pragnieniem Meg Jackson, lat piętnaście jest, by jej Pierwszy Pocałunek był czymś niezapomnianym i wyjątkowym. I w sumie taki był: wszak ugryzła największe ciacho w szkole. Właściwie: odgryzła mu nos. No, prawie. Teraz, ośmieszona i ... Recenzja książki Wybierz mnie!

@Jagrys@Jagrys × 19

Pierwszy pocałunek

29.06.2021

Gorące na lato na jednej z greckich wysp? Już się pakuję! Meg podczas wymarzonej wyprawy zamierza zrealizować swój plan: doświadczyć perfekcyjnego pocałunku, ponieważ ten pierwszy okazał się totalną katastrofą. Bardzo szybko na horyzoncie pojawia się kilku kandydatów, a osiągnięcie celu jest w zasięgu ręki i zdaje się być banalnie proste. Nic bar... Recenzja książki Wybierz mnie!

Młodzieżówka idealna na wakacje

26.06.2021

Sięgając po "Wybierz mnie" Beth Garrod liczyłam, że dostarczy mi ona bardzo dużo rozrywki i humoru w te upalne dni. Czy tak się stało? Pierwszy pocałunek Meg okazał się katastrofą, w wyniku której dziewczyna stała się pośmiewiskiem w mediach społecznościowych. Bohaterka liczy, że wakacje na greckiej wyspie pozwolą jej zapomnieć o tej sytuacji i n... Recenzja książki Wybierz mnie!

Nastolatkowie i ich rozterki wakacyjne.

25.06.2021

Wybierz mnie. Beth Garros. Wakacje! Ach te wakacje! Kiedy wreszcie one nadejdą? Jako nastolatkowie z utęsknieniem ich wyczekujemy. Raz, że zmieniamy miejsce swojego zamieszkania wyjeżdżając na obozy, wycieczki z rodzicami itp. Dwa, że nawiązujemy zupełnie nowe znajomości, które trwają czasem wiele pięknych lat. A trzy, że zakochujemy się i przeży... Recenzja książki Wybierz mnie!

@jagodabuch@jagodabuch × 13

Letnia przygoda dla młodzieży

14.06.2021

Czekacie już na wakacje? Ja już o nich marzę. Dlatego taką przyjemność sprawiła mi książka "Wybierz mnie", która aż kipi od letniego klimatu. Meg rozpoczyna wakacje myśląc o fatalnym pierwszym pocałunku, który zaliczyła chwilę wcześniej. Piętnastolatka wzdryga się na samą jego myśl. Dlatego, gdy okazuje się, że mas pędzić aż dwa tygodnie w Grecji... Recenzja książki Wybierz mnie!

Klątwa pierwszego pocałunku, czyli dziewica pocałunków

12.06.2021

Każdy obawia się swojego pierwszego pocałunku, marzy, aby był idealny. Tytuł tej recenzji mocno mnie rozbawił, a są to słowa klucze z tej książki. Naprawdę oryginalne, prawda? Nasza bohaterka Meg nie miała szczęścia. Podczas próby jej pierwszego pocałunku dochodzi do wypadku, a jej podobizny są publikowane w mediach społecznościowych jako przestro... Recenzja książki Wybierz mnie!

@beatazet@beatazet × 3

Plaża, piękna wyspa i nie tak tajna misja do wykonania.

1.06.2021

Czerwiec to miesiąc, który jest zapowiedzią lata, ciepła związanego z wakacjami i luzu. Dodajmy do tego historię o pierwszym pocałunku, magicznym momencie, o którym każda nastolatka marzy, by był idealny, tak podobny do tych filmowych i oczywiście z tym wybranym i idealnym chłopakiem. “Wybierz mnie” Beth Garrod jest idealną pozycją na lato, letn... Recenzja książki Wybierz mnie!

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl