Recenzje książki "Wybranka bogów. Część 2"

Dodaj swoją recenzję

P.C. Cast "Wybranka bogów"

28.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

P.C.Cast to znana amerykańska autorka powieści dla młodzieży. Najczęściej kojarzona z cyklem "Dom Nocy", który przyjmowany jest, że tak powiem, skrajnie. Czytelnicy dzielą się na tych, którzy ją uwielbiają i na tych, którzy ją nienawidzą. Powieści te pisała wspólnie z córką Kristin. Jednak tworzy także samodzielnie. Jakiś czas temu miałam okazję po... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

Polecam!

27.01.2013

W kolejnej odsłonie Wybranki bogów stykamy się z bohaterami, których zdążyliśmy zarówno poznać, jak i polubić w poprzedniej części. Czy jednak Shannon odważnie stawi czoła Fomorianom i groźnej chorobie, która zajęła Partholon? Styl pisarski nie uległ zmianie i tak jak w pierwszym tomie Wybranki bogów, tak teraz mamy do czynienia z lekką i nie pozb... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

@sewia@sewia {}

Walczyć w innym świecie

12.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzydziestopięcioletnia Shannon z dnia na dzień staje się inną osobą. Ze zwykłej nauczycielki angielskiego zostaje przemieniona w boginię, którą szanują i darzą miłością wszyscy poddani. Bo przecież nie można nie kochać własnej Bogini w ludzkiej skórze. Tylko jak poradzić sobie z nowymi okolicznościami skoro przez większą część życia było się zwykł... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

{}

Wybranka Bogów 2

25.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Phyllis Christiane Cast to amerykańska autorka książek fantastycznych i romantycznych. Popularność przyniosła jej, napisana wraz z córką seria Dom Nocy. Piąta książka z tej serii, trafiła na pierwsze miejsce listy bestsellerów w USA Today i The Wall Street Journal. Cast obecnie mieszka i pracuje w Oklahomie. W pierwszym tomie nowej serii znanej i ... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

Na ratunek Partholonowi

6.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

P. C. Cast jako samodzielną autorkę, czytelnicy mogą poznawać od niedawna. Nie znaczy to jednak, że nikt nie kojarzy jej nazwiska. Na polskim rynku wydawniczym jest bowiem już dziewięć części serii Dom nocy, które autorka napisała wraz ze swoją córką. Teraz dzięki wydawnictwu Mira możemy poznać lepiej jej samodzielny warsztat dzięki drugiemu tomowi... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

@tala86@tala86 {}

Całkowicie mój klimat!

5.08.2012

Walka dobra ze złem – niezmienny i stały element większości powieści, nowel czy komiksów, jakie wyszły spod pióra (klawiatury) tych znanych, jak i nieosławionych pisarzy. W większości owa walka rozgrywa się na gruncie fantastycznym, gdzie pojawiają się stwory, potwory i różne mityczne postacie, a zadaniem naszych bohaterów jest zmieść z powierzchni... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

Bogini z przypadku – Recenzja książki „Wybranka bogów”

3.08.2012

Z panią P.C. Cast miałam już styczność, niestety nie polubiłyśmy się. Niedawno w me ręce trafiły dwie części „Wybranki bogów”. Przepełniona miłosierdziem odrzuciłam nasze dawne niesnaski i postanowiłam dać autorce drugą szansę. Nie żałuję. „Ta cała historia nie z tej ziemi, romantyczna aż do bólu, pełna mocnych przeżyć”. Tak w skrócie można opisać... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

{}

Gdy mit stał się prawdą

28.07.2012

Marzenia, nawet te, o jakich sami nie wiedzieliśmy, spełniają, oczywiście w najmniej spodziewanym momencie i w sposób dość gwałtowny. Jaka może być reakcja na przeniesienie w zupełnie obce miejsce, zostanie kapłanką starożytnej bogini i jednocześnie jej ziemskim wcieleniem? Po pierwsze oszołomienie, po drugie niedowierzanie, po trzecie ... poczucie... {} Recenzja książki Wybranka bogów. Część 2

@Kasia9@Kasia9 {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe