Recenzje książki "Za kulisami"

Dodaj swoją recenzję

Za kulisami

28.06.2022

Autorkę pewnie kojarzycie z serii „Trylogia Lwowska”, a jak nie to koniecznie musicie nadrobić. Ja jestem po 1 tomie i nie ukrywam, że kupiłam od razu tom 2,3 tak bardzo mnie wciągnęła. Dziś przychodzę z kryminałem, który sprawi, że możecie spojrzeć na swoje dziecko lekko z innej perspektywy i tytuł książki jest małą podpowiedzią. „Za kulisami” to... Recenzja książki Za kulisami

Piruetem w śmierć

7.06.2022

Niedawno czytałam książkę, w której jedna z bohaterek była odnoszącą sukcesy baletnicą. Zainteresowana tematyką szkoły baletowej i jako miłośniczka kryminałów chętnie sięgnęłam po Za kulisami Joanny Wtulich. W warszawskim Lasku Bielańskim zostają znalezione zwłoki młodej dziewczyny. Podkomisarz Lena Chudzińska od razu zauważa pewien szczegół, któr... Recenzja książki Za kulisami

Autorka i jej pierwszy kryminał - wyszło?

2.06.2022

Spójrzcie tylko na tę okładkę, czyż nie jest zachwycająca? Odkąd ją zobaczyłam, wiedziałam, że będę musiała sprawdzić, co kryje się na kartkach tej książki. Tak, wiem, to bardzo powierzchowne, ale nie jestem taka okropna - opis też przeczytałam. Chociaż książka ta nie jest pierwszym dziełem Autorki, jest to pierwszy kryminał, który napisała. Nie ... Recenzja książki Za kulisami

Gdy giną baletnice

30.05.2022

 Jestem świeżo po lekturze nie tylko kryminalnego debiutu Joanny Wtulich, [email protected], która dała się poznać już czytelnikom poprzez pryzmat romansów historycznych. Sama zaznacza, że dotychczas pisała głównie dla czytelniczek. Nie dziwota, bo chyba ze świeczką jedynie szukać mężczyzn, którzy lubowaliby się w romansach. Nawet jeśli takowi istnieją,... Recenzja książki Za kulisami

@atypowy@atypowy × 6

Za kulisami - recenzja

28.05.2022

Fani kryminałów, jednoczmy się! Mam dla Was książkę, którą na pewno przypadnie Wam od gustu! „Za kulisami” autorstwa Joanny Wtulich, nie jest to tylko kolejna książka z genialną okładką, (no powiedzcie, czyż nie jest boska? Jest strasznie tajemnicza i mroczna, czyli to co lubię najbardziej), ale również debiut kryminalny tej pani. Jak udało mi si... Recenzja książki Za kulisami

Zakulisowe życie w szkole tańca

23.05.2022

Z autorką książki wiele mnie łączy. Ja także jestem nauczycielem bibliotekarzem, lubię chodzenie i spacery i podobnie jak Joanna Wtulich jestem miłośniczką kryminałów. „Za kulisami” to debiut kryminalny Joanny Wtulich, chociaż w dorobku literackim ma inne książki. Miałam okazję przeczytać ten kryminał jeszcze przed oficjalną premierą książki. T... Recenzja książki Za kulisami

Mistrz i uczennice.

23.05.2022

"Ze śmiercią trudno się pogodzić. Zwłaszcza ze śmiercią młodego człowieka. Nieodwracalna i nieczuła, unieważnia wszystko w ciągu kilku minut." Zaintrygował mnie opis książki oraz fakt, że to debiut pani Joanny Wtulich w kategorii - kryminał. Bardzo mi się spodobał sposób pisania autorki i lektura wciągnęła mnie od pierwszej strony. Nie jest łatwy... Recenzja książki Za kulisami

@maciejek7@maciejek7 × 28

Tragiczne przedstawienie

22.05.2022

Cześć. Dzisiaj mam dla Was recenzję książki Joanny Wtulich. „Za kulisami” to kryminał idealnie wpasowujący się w definicję tego gatunku. Fabuła opiera się na zbrodni młodej dziewczyny, uczęszczającej do szkoły baletowej. Na jej ciało trafiają przypadkowi przechodnie spacerujący po Lasku Bielańskim. Sprawę prowadzi podkomisarz Lena Chudzińska, dla ... Recenzja książki Za kulisami

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl