Recenzje książki "Za rok o tej porze"

Dodaj swoją recenzję

"Za rok o tej porze", Katarzyna Grabowska

15.05.2022

Trudne dzieciństwo, nieczuła matka, która odchodzi, czego efektem jest pobyt w sierocińcu. Niełatwy start w dorosłość... i wtedy pojawia się on, który poświęca jej swoją uwagę i daje dach nad głową. Nie, nie jest to wcale bajka o Kopciuszku, choć wszystko na to wskazuje. "Jola nigdy nie myślała, że spotka na swojej drodze mężczyznę tak przystojne... Recenzja książki Za rok o tej porze

Oryginalny romans (wreszcie!)

9.01.2022

Na początek muszę szczerze przyznać, że "Za rok o tej porze" to pierwszy i jedyny romans, który przeczytałam w 2021 roku. Kiedyś uwielbiałam ten gatunek, teraz wolę inne. Ale przejdźmy już do krótkiego opisu fabuły. Ta książka to historia pary - Joli i Marcina. Jola to piękna, lecz nieśmiała kobieta, która w głębi duszy jest niepoprawną romantyczk... Recenzja książki Za rok o tej porze

Za rok o tej porze

4.01.2022

Dziś przychodzę z książką mojej ulubionej, ukochanej autorki, za którą szaleje pod każdym względem. Móc obserwować rozwijającą się karierę z książkami to tylko miód na serce. Z tego co przeczytałam od autorki książka miała być świąteczna, ale… Klimat i postacie pokazały na co ich stać i ja to uwielbiam. Książka swoją premierę miała 23.11.2021. Ju... Recenzja książki Za rok o tej porze

"Za rok o tej porze" Katarzyna Grabowska

29.12.2021

Znacie twórczość K. Grabowskiej ? To jest moje drugie spotkanie z książkami autorki. Pierwsze było jak najbardziej udane. A czy tym razem też tak było? Oczywiście, że tak. Autorka przenosi nas do Łodzi, co już jest dla mnie dużym plusem. Łódź to miasto, w którym mieszkam. Lubię, gdy pojawia się w książkach, gdyż można łatwiej wejść do środka i o... Recenzja książki Za rok o tej porze

Miała być miłość jest rozczarowanie.

26.12.2021

"Za rok o tej porze" to moje pierwsze czytelnicze spotkanie z twórczością pani Katarzyny Grabowskiej i muszę przyznać, że miałam wobec niej jakieś oczekiwania. Zdaje sobie sprawę, że jest to książka obyczajowa z motywem o ile nie stricte świątecznym to z zimowym klimatem i wydawała mi się idealna do przeczytania na końcówkę roku. Dodatkowo zawsze ... Recenzja książki Za rok o tej porze

Za rok o tej porze

24.12.2021

Przemoc psychiczna jest niezwykle częsta i bardzo powszechna w naszym społeczeństwie. Objawia się ona przemyślanym działaniem głównie jednej osoby w związku, która manipuluje, podporządkowuje sobie, ciągle krytykuje, wyśmiewa. Takie zachowanie powoduje, że obniża się samoocena i poczucie godności u osoby doświadczającej zniewag, brak własnego zdan... Recenzja książki Za rok o tej porze

@Izzi.79@Izzi.79 × 2

Trudne decyzje, skomplikowane relacje..

9.12.2021

Moje kolejne spotkanie z autorką, której styl bardzo lubię,a jej aforyzmy łapią za serce. Zaczne od tego, że książka jest pięknie wydana! Okładka i też grafika w środku! Jestem ciekawa tych pozycji na nowy rok! "Za rok o tej porze" to historia zdecydowanie nieszablonowa. Na początku ciężko było mi się "wgryźć". Ale później było już ok. Choć powie... Recenzja książki Za rok o tej porze

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl