Recenzje książki "Zaćmienie"

Dodaj swoją recenzję

Zaćmienie

3.11.2012

Zbliża się koniec roku szkolnego a tym samym moment przemiany Belli Swan w wampirzyce. Niestety nic w życiu nie jest łatwe - nawet jeśli chodzi o życie bohaterów książki. Charlie, który wystarczającą napatrzył się na cierpienia córki, postanawia tak ograniczyć jej czas, żeby nie miała możliwości spotykania się z ukochanym. Ponadto postanawia zrobi... {} Recenzja książki Zaćmienie

Zaćmienie - Marta Magaczewska

31.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Jeśli nie będę żyła tak, jak tego chcę, śmierć nie będzie zbawieniem, lecz klęską.”* Boicie się śmierci? Myślicie o niej? Niby to jest naturalne – ktoś się rodzi, ktoś umiera. Ale strach jest w nas. Strach przed bólem, strach przed tym co będzie po śmierci. Obawa, że nasi bliscy będą cierpieć. Dwie różne postacie. Marius – matema... {} Recenzja książki Zaćmienie

Saga Zmierzch: Księżyc w nowiu

23.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Księżyc w nowiu" jest drugą częścią popularnej sagi zatytułowanej "Zmierzch". Podobnie jak w pierwszym tomie, teraz też mamy okazję oglądać czarną okładkę z kwiatkiem, tym razem, wcześniej były to dwie ręce z jabłkiem. Cóż, jeżeli chodzi o oprawę książki, to można doszukiwać się w niej jakiegoś głębszego znaczenia, jednak po co? Nie łatwiej twórco... {} Recenzja książki Zaćmienie

@Ledina@Ledina {}

Zaćmienie

21.02.2011

Kolejna część, trzecia, z serii Zmierzch. W poprzednich częściach dowiadujemy się kim jest 17-letnia Bella Swan i ponad stuletni Edward Cullen i ich historię. W Księżyc w Nowiu autorka wprowadza kilka nowych postaci oraz rozbudowuje wątek 'miłosny' między Jacobem i Bellą. Główna bohaterka odkrywa, że w jej świecie żyją nie tylko wampiry, ale równie... {} Recenzja książki Zaćmienie

Zaćmienie

29.12.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dosłownie przed chwilą odłożyłam na półkę przeczytaną trzecią część 'światowego megabestselleru' pod tytułem "Zaćmienie", znanej już chyba wszystkim amerykańskiej pisarki Stephenie Meyer. "Zaćmienie" to trzecia część sagi o nieśmiertelnych wampirach, która pozwoliła nieznanej dotąd Meyer wypłynąć na szerokie wody i stać się idolką tysięcy młodych l... {} Recenzja książki Zaćmienie

@finkaa@finkaa {}

Zaćmienie

17.08.2010

Zanim wzięłam się za trzecią część wampirzej sagi autorstwa Stephenie Myer, musiałam trochę odczekać. Powodem tego była dokładnie wyznaczona data premiery książki i niestety trzeba było liczyć dni. Jeśli miałabym wskazać, który tom z całej serii podobał mi się najbardziej, to bez wątpienia wskazałabym akurat ten. W "Zaćmieniu" wszystko toczy się sw... {} Recenzja książki Zaćmienie

19 godzin krwi… z nosa

5.08.2010

Gdyby ktoś powiedział mi, że spędzę nad sagą Zmierzchu czterdzieści dziewięć godzin wyśmiałbym i machnął na niego ręką, bo nie wiem jak inaczej mógłbym taki pomysł skomentować. Z pewnych przyczyn jednak tak właśnie się stało – dwie doby z życia. To jest w zasadzie wszystko co chciałbym napisać na ten temat, ale wiem, że można napisać więcej, wypada... {} Recenzja książki Zaćmienie

KS
@KSH
{}

Zaćmienie

10.12.2009

Dwie zantagonizowane rasy, płomienne uczucie miłości, ślepa zemsta, poświęcenie oraz zazdrość. Wszystko to znajdziemy w trzeciej części cyklu "Zmierzch". Kto jeszcze nie wie, o czym mówię, już wyjaśniam. Oto przed Wami kolejna część miłosno-wampirycznej układanki autorstwa Stephenie Myer, która typowana jest jako następca "Harry’ego Pote... {} Recenzja książki Zaćmienie

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe