Recenzje książki "Zamruczę Ci"

Dodaj swoją recenzję

Zamruczę Ci

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Komadia erotyczna, w której nie tylko nieszczęścia chodzą parami". Czytając to zdanie i patrząc na okładkę spodziewałam się, że autorka mnie rozśmieszy, rozpali i rozwieje moje przesądy o pechu. Czy tak też się stało? Czytajcie dalej. A swoją drogą wierzycie w przesądy czarnego kota, który przebiega drogę, swędzącą rękę, która zwiastuje pieniądz... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

#141 "Zamruczę ci" Agata Bieńko

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To jak układać puzzle na piętnaście elementów. Przecież dla dorosłych, dojrzałych osób to tak banalne i nudne. (...) Kto dzisiaj oddaje się cały? Dzieli swoje myśli i pragnienia z drugą osobą? Chodzi o coś więcej niż cielesność. Naprawdę możemy się obnażyć, nie ściągając ubrań. Tylko to już układanka z wyższej półki." Pod kołami samochodu... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

Pechowa dziewczyna

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Napis z okładki "komedia erotyczna" podziałał na mnie elektryzująco, pomyślałam, że to bardzo obiecujące połączenie. Dobra zabawa gwarantowana od pierwszych stron. Momentami uśmiechałam się pod nosem, a czasem wybuchałam głośnym i niepohamowanym śmiechem. Ostrzegam! Nie czytajcie tej książki w miejscach publicznych, bowiem możecie zostać odebra... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

@coolturka104@coolturka104 {}× 6

Komedia erotyczna i pech

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka w zabawny sposób odnosi się do przesądów dotyczących czarnego kota. Główna bohaterka przez przypadek przejeżdża kota i od tej pory ma pecha w miłości. Jej przyjaciółka Mucha pragnie uwolnić ją od pecha. Jednak każdy związek kończy się tak samo - totalnym nieporozumieniem i rozczarowaniem, zdradami i wielkim bólem. Dziewczyna ma dobrze pro... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

Biedne te koty wszystko ich wina.

21.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Według Wikipedii komedię cechuje pogodny nastrój, komizm, najczęściej żywa akcja i szczęśliwe dla bohaterów zakończenie. Sięgając po ta debiutancką powieść miałam nadzieję na humor no i w sumie pod tym kątem niewiele brakuje tej książce. Nie jest to jednak powieść, przy której łzy ciekną z oczu, a czytaniu towarzyszą gromkie wybuchy śmiechu. Owsze... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

@agulkag@agulkag {}× 5

Komedia romantyczno-erotyczna

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zamruczę ci” jest literackim debiutem Agaty Bieńko. Określana jest mianem komedii erotycznej choć według mnie trafniejsze byłoby określenie komedia romantyczno-erotyczna. Jest dość sporym grubaskiem, jak na tego typu gatunek literacki, bo ma nieco ponad 520 stron. Na szczęście jest na tyle lekka i napisana dobrym stylem, że te kilkaset stron czyt... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

Kot, pech, artystka i ginekolog, czy to się uda?

9.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co to była za historia... Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Zamruczę Ci" @agatabienko_autor. Autorce gratuluję świetnej książki, chociaż końcówka złamała mi serce, bo jak można tak kończyć bez wyjaśnienia 😐 moje serce pękło 💔 Komedia romantyczna, której głównymi bohaterami są Paula i Grzegorz. Ona artystka - ... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

Wyczuwam drugi tom Milordzie ;)

5.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agata Bieńko „Zamruczę Ci” Paula - młoda kobieta. Posiadająca własny biznes. Mogłoby się wydawać, że skoro robi to co kocha to nie powinna narzekać, ale… Po potrąceniu przez nią czarnego kota i klątwie rzuconej przez starą cygankę jej życie uczuciowe i tak już niezbyt ciekawe staje się istną katastrofą. Do tego niemożność porozumienia się z wła... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

@dreambooks25@dreambooks25 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl