Recenzje książki "Zanim mnie zabijesz"

Dodaj swoją recenzję

RECENZJA

2.10.2022

„Najbardziej niszczycielską siłą nie jest wcale zawiedziona kobieta. Najbardziej niszczycielską siłą jest chora i zaborcza miłość oraz obsesyjna chęć kontroli, ukryta pod płaszczykiem troski.” Julia przez siedemnaście lat budowała swoje życie od nowa. Przeszła metamorfozę i za nowym wyglądem próbowała ukryć się i odciąć od przeszłości. Niestety... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

Uciekaj.

2.10.2022

Siedemnaście lat temu Julia porzuciła wszystko to, co dotychczas znała, by narodzić się na nowo. Teraz, mając u boku kochającego męża i stałą, dobrze płatną posadę, czuje, że wreszcie wszystko jest na swoim miejscu. Wydarzenia z przeszłości wciąż jednak skrywa głęboko w sobie- zdarzyło się wówczas coś, nad czym trudno przejść do porządku dziennego... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

Dlaczego?

29.09.2022

Każdy z nas ma jakąś przeszłość. Każdy z nas ma mniejszą lub większą tajemnicę, o której wiedzą tylko wybrane jednostki. Może to być coś naprawdę małego i nawet nie zadajemy sobie sprawy, że stworzyliśmy z tego coś na rodzaj sekretu, a może to być tajemnica wielka, niszcząca nas od środka i sprawiająca, że wiele aspektów swojego życia podporządkow... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

Oblicza przemocy

25.09.2022

@Obrazek „Każdy zasługuje na drugą szansę, pod warunkiem, że dobrze ją wykorzysta.” Najczęściej można usłyszeć, bądź przeczytać o przemocy fizycznej, która potrafi zamienić ludzkie życie w piekło, ale równie dotkliwa, może nawet gorsza jest przemoc psychiczna. Pokłosiem tego rodzaju doświadczeń są trwałe blizny pozostawione w umyśle, które ni... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

@Mirka@Mirka × 6

W końcu zawsze uwielbiał to robić - być jej cieniem

24.09.2022

Julia po ucieczce, zmieniła w swoim życiu wszystko, co mogła. Kiedy myślała, że uporała się z demonami przeszłości, one po siedemnastu latach dały niespodziewanie o sobie znać. Tajemnicza przesyłka z książką, sugestywne emaile czy nieodparte uczucie, że ktoś ją obserwuje, złożyło się na to, że powrócił do niej obezwładniający, paniczny strach. Jul... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

Zanim mnie zabijesz

24.09.2022

Julia zmieniła wiele, fryzurę, pracę, wyszła za mąż, stała się silna i niezależna, powołała do życia nową siebie. Myślała, że już uporała się z demonami przeszłości, wyszła na prostą. Jednak po siedemnastu latach jej spokój zaczyna, ktoś burzyć, pojawiają się dziwne zbiegi okoliczności. To, przesyłka z książką, której nie zamawiała, to sugestywne ... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

@ela_r22@ela_r22 × 21

„Możesz zmienić fryzurę, ciało i całe życie, ale przed sobą nigdy nie uciekniesz...”

21.09.2022

„Zanim mnie zabijesz” autorstwa Pauli Er, stanowi powieść obyczajową, której przebiegu kompletnie się nie spodziewałam. Pomimo, że nie sięgam po ten gatunek zbyt często, to straciłam dla tego tytułu głowę. Historia Juli wciąga już od pierwszej strony! Finał tej książki do tej pory nie daje mi spokoju, nie spodziewałam się takie obrotu spaw. ... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

Zanim mnie zabijesz

16.09.2022

"Najbardziej niszczycielską siłą jest chora i zaborcza miłość oraz obsesyjna chęć kontroli, ukryta pod płaszczykiem troski". Julia ma dobre życie. Jest atrakcyjną kobietą, wysportowaną. Spełnia się zawodowo. Razem z mężem tworzą bardzo dobraną parę, związek oparty na przyjaźni i akceptacji. Nie mają dzieci, razem ich nie chcieli. I nagle w to pouk... Recenzja książki Zanim mnie zabijesz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl