Recenzje książki "Zapach pokusy"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

2.02.2022

[…] Miłość nie wybiera, czasami spada na nas jak grom z jasnego nieba, całkowicie omamia i człowiek nie zwraca uwagi na niebezpieczeństwo[…] Wciągająca niczym wir w wodzie, intrygująca i powodująca przyspieszone bicie serca. Oto historia z pozoru prosta i błaha, ale tylko z pozoru. Blair Jensen, młoda dziewczyna, która mając dość swoich ciagle... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

8.01.2022

„Czasami pojawiamy się w złym miejscu o złym czasie i nasze przeznaczenie staje pod znakiem zapytania”. Macie czasami tak, że widzicie autora i bierzecie książkę w ciemno? Ja w przypadku kilku osób tak mam, a Katarzyna Małecka z pewnością zalicza się do tego grona. Otrzymując propozycję recenzji, nawet nie czytałam opisu, więc zaczynając „Zapach ... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

5.01.2022

Hej! Zostały mi już 2 zaległe opinie i podsumowanie 🙆🏻‍♀️ a jak to u was wygląda? W moje łapki trafiła kolejna książka z wątkiem mafijnym. "Zapach pokusy" rozpoczyna nową serię W sidłach zmysłów autorstwa Katarzyny Małeckiej, która ukazała się nakładem od Wydawnictwa Niezwykle. "Miłość nie wybiera, czasami spada na nas jak grom z jasnego nieba,... Recenzja książki Zapach pokusy

Znalazła się w złym miejscu w złym czasie.

29.12.2021

Marzyliście kiedyś o tym by cofnąć czas? By zrobić coś ponownie lub przeciwnie, by tego nie zrobić i naprawić swój błąd? Jak sięgam pamięcią, to pewnie coś by się znalazło, ale chyba nie chciałabym cofnąć czasu, bo jestem zdania, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Trzeba wyciągać wnioski i uczyć się na błędach. Bohaterka najnowszej książki Kata... Recenzja książki Zapach pokusy

Recenzja

22.12.2021

Wydawać by się mogło, że o mafii napisano już wszystko. Zresztą przy tak wielkiej konkurencji, czy to zagranicznej, czy to naszej rodzimej, czymś niemożliwym jest stworzenie czegoś nowego i niebanalnego. Niegrzeczni i niebezpieczni mężczyźni, którzy kochają na zabój i dodatkowo są demonami łóżkowych igraszek – było. Waleczne i super wyszkolone, ni... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

22.12.2021

Rodzice Blair się rozwodzą, nadal mieszkają razem i tylko szukają pretekstu do zaczęcia awantury. Młoda kobieta ma tego dość i za wszelką cenę postanawia się wyprowadzić. Może pokoik, w którym zaczyna mieszkać, jest dość niskich standardów, ale jest w nim spokój i cisza, na której tak bardzo jej zależało. Dzięki przyjaciółce dostaje pracę w hotelu... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

21.12.2021

„Zapach pokusy” autorstwa Katarzyny Małeckiej to książka, którą każdy fan mafii powinien poznać. To tak słowem wstępu. Uwielbiam, a nawet kocham twórczość Autorki, żadną swoją dotychczas wydaną powieścią mnie nie zawiodła, a wręcz z każdą kolejną utwierdza mnie w przekonaniu, że Jej książki nigdy nie stracą obecnego poziomu. Kolejna przeczytana po... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy ♥️♥️

19.12.2021

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Zapach Pokusy ♥️ W sidłach zmysłów #1 autorki Katarzyny Małeckiej ♥️. Blair młoda kobieta, która jak się okazuje, pragnie mieć spokój i dobrą pracę. Wyprowadza się z rodzinnego domu, gdzie ciągle słucha tylko kłótnie, zaczyna pracę w hotelu jako pokojówka. Jedno przypadkowe zdarzenie w jednym z pokoi zmien... Recenzja książki Zapach pokusy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl