Recenzje książki "Zapach pokusy"

Dodaj swoją recenzję

Zapach pokusy

14.12.2021

"Zapach pokusy" to książka autorstwa Katarzyny Małeckiej, jest pierwszą częścią serii "W sidłach zmysłów". Czy mieliście w życiu takie sytuacje, że pojawiliście się w złym miejscu w nieodpowiednim czasie? Blair Jensen zobaczyła coś, czego nie powinna. Zwykła dziewczyna, która jedyne czego pragnie to wyrwać się od ciągle kłócących się rodziców i za... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

13.12.2021

‘Zapach pokusy,’ książka, której fabuła wciągnęła mnie od samego początku a jej bohaterowie wywołali we mnie bardzo dużo emocji. Śmiało mogę powiedzieć, że ta pozycja to powiew świeżości w świecie romansów mafijnych. Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością Pani Katarzyny Małeckiej i powiem Wam, że będę je wspominać długo oraz bardzo pozy... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

13.12.2021

Blair Jensen chcąc w końcu zaznać spokoju i wyrwać się z domu przepełnionego kłótnią i nienawiścią wyprowadza się do małego aczkolwiek niestety dość zaniedbanego mieszkanka, by zacząć nowe życie. Pomimo kiepskich warunków cieszy się, że może zaznać odrobiny spokoju. Podczas pracy, przez przypadek była światkiem intymnego zbliżenia w jednym z poko... Recenzja książki Zapach pokusy

"Zapach pokusy"

11.12.2021

Emocje, tajemnice, mrok, intensywność, zmysłowość... „Czasami pojawiamy się w złym miejscu o złym czasie…” Blair Jensen niedawno skończyła studia, jej rodzice właśnie się rozwodzą, a ich nieustające kłótnie uprzykrzają jej życie. Postanawia się wyprowadzić, podjąć pracę i zacząć żyć na własny rachunek. Wynajmuje pokój i podejmuje pracę j... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy - Katarzyna Małecka

8.12.2021

🎄RECENZJA🎄 Dziękuję @Link za egzemplarz do recenzji 🥰 "Czasami pojawiamy się w złym miejscu o złym czasie i nasze przeznaczenie staje pod znakiem zapytania." 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄 Tak, jak w powyższym cytacie... Czasami jedna sytuacja może zmienić Nasze życie o sto osiemdziesiąt stopni. Zostawi dobre wspomnienia lub odciśnie ogromne piętno na Naszej du... Recenzja książki Zapach pokusy

"Zapach pokusy" Katarzyna Małecka

5.12.2021

Dzień dobry, lubicie piec i dekorować pierniki? Ja w tym roku poszłam na łatwiznę, ikupiłam pierniki w pudełku. Wolę tym razem nie przesadzić z przyprawą do piernika. Zapraszam Was na recenzję"Zapachu pokusy"autorstwa Katarzyny Małeckiej. Nie ma nic gorszego niż znalezienia się w złym miejscu, o złym czasie. Blair Jensen postanawia żyć na własn... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach pokusy

5.12.2021

Każda podjęta przez nas decyzja niesie za sobą zawsze konsekwencję, niekiedy pakują nas w kłopoty a niekiedy odmieniają nasze życie całkowicie. Los również potrafi sobie z nas zakpić. Ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Prawda? Blair miała pecha i zobaczyła coś czego nie powinna była zobaczyć. I ta jedna chwila pociągnęła za sobą konsekwencj... Recenzja książki Zapach pokusy

Zapach Pokusy

4.12.2021

"Gdyby spojrzenie mogło zabijać, właśnie leżałabym u stóp Massima zalana krwią." Blair po wyprowadzce od rodziców, rozpoczęła pracę w hotelu Magnificent Mile dzięki swojej przyjaciółce Annie. Dobrze wykonywała swoje obowiązki oraz miała swój upragniony spokój. Niestety jej spokój trwał do czasu, kiedy pewnego wieczoru na swojej nocnej zmianie, by... Recenzja książki Zapach pokusy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl