Recenzje książki "Zatraceni w sobie"

Dodaj swoją recenzję

Zatraceni w sobie

25.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zatraceni w sobie” – K.M. Dyga „Moczę go łzami, bo bliskość drugiego człowieka tylko wzmaga płacz. Im bardziej próbuję się powstrzymać, tym bardziej rozpaczliwy staje się mój lament.” Ida pędzi na rowerze przez warszawskie ulice, ponieważ musi dostarczyć zamówienie z restauracji, w której pracuje. Na jej drodze, niespodziewanie zaparkuje sam... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

Recenzja

10.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ida w dość nietypowy sposób zdobywa posadę asystentki w firmie Konrada. Współpraca układa im się bardzo dobrze, ale z czasem prezes zaczyna coraz śmielej podchodzić do ich relacji. Ida również zauważa, że jest on jej coraz bliższy. Wspólne rytuały w pracy i czas, który spędzają razem, pozwalają im się lepiej poznać i również sprzyjają rosnącemu uc... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

Zatraceni w sobie

5.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zatraceni w sobie #1 - K.M. Dyga Idalia pędzi przez warszawskie ulice na swoim rowerze, by dostarczyć zamówienie z japońskiej restauracji w której pracuje. Nie spodziewa się jednak, że na jej drodze - doslownie- zaparkuje samochód, a ona by ratować siebie lub jedzenie będzie musiała wykonać manewr. Niestety kapusta ląduje na przystojniaku wychodz... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

Recenzja

22.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💔💔💔Recenzja💔💔💔 Premiera 13.10.2021 "Zatraceni w sobie" - K.M. Dyga Niby zwyczajny romans biurowy. Pan prezes i asystentka. Małe kłótnie, ukradkowe spojrzenia. Ale to co kryje się za tym wszystkim, to co czeka na naszych bohaterów jest jednym wielkim zaskoczeniem. Idalia, już samo imię jest wyjątkowe, tak samo jak ona. Bezpośrednia i szczera os... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

Świetna

22.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tegoroczne debiuty już kilka razy pokazały, że poziom autorów wchodzących na rynek książkowy, jest coraz wyższy i w niczym nie ustępuje poziomem pisarzom mającym na swym koncie po kilka wydanych pozycji. Pani Dyga swoją powieścią udawania, że jest genialną pisarką i zasługuje na nasze uznanie. Od pierwszych stronic, ta całkowicie odmienna od dotą... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Zatraceni w sobie

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Słowa niewypowiedziane są kwiatami ciszy". Otrzymując propozycję objęcia patronatem medialnym powieść "Zatraceni w sobie" nie do końca wiedziałam, czego się po niej spodziewać. Ta różowa, aczkolwiek piękna okładka kojarzyła mi się ze słodkim romansem biurowy idealnym na trwające jeszcze wtedy ostatki lata. Gdy już zaczęłam czytać i zagłębiać się... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

ZATRACENI W SOBIE

16.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Co sprawia, że dana kobieta staje się obiektem fascynacji mężczyzny? Wygląd, charakter czy aura, jaką wokół siebie roztacza? Gdyby postawić koło siebie dwie różne kobiety i kazać wszystkim mężczyznom w Japonii wybrać jedną z nich, do której ustawiłaby się dłuższa kolejka? Większym powodzeniem cieszyłby się ideał piękna w postaci szczupłego ciała ... {} Recenzja książki Zatraceni w sobie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl