Recenzje książki "Zła miłość"

Dodaj swoją recenzję

Zła miłość - Aleksander Sowa

28.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zła miłość" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Aleksandra Sowy. Zastanawiam się czy to dobry wybór na początek, ponieważ słyszałam pozytywniejsze opinie o innych książkach tego autora. Jak na taką ilość stron czytałam ją dosyć długo. Kilkakrotnie musiałam powracać do zdania, które wcześniej czytałam. Narracja jest niby prowadzona z perspek... {} Recenzja książki Zła miłość

Zła miłość

28.06.2011

Jak wiadomo nie od dziś niezbyt przepadam za polskimi autorami. Jak dla mnie nie mają wyobraźni i talentu (oczywiście nie wszyscy). Ostatnio spotkała mnie miła niespodzianka i spotkałam się z książką, które mnie niezwykle zaintrygowała i zaciekawiła. Mimo że jest uboga w treść, jej znaczenie mówi więcej niż milion słów. Wszystko rozgrywa się wok... {} Recenzja książki Zła miłość

Zła miłość

14.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tą książkę przeczytałam już parę dni temu, ale nadal zupełnie nie wiem co mam o niej napisać. Mała, cienka książeczka, a wywołała taką burzę myśli. Na początku czytania i gdy skończyłam czułam pustkę. Nic, żadnych uczuć, przemyśleń. Nawet nie potrafiłam stwierdzić czy książka mi się podobała. Narratorką jest 6-letnia Ania. Dziewczynka opowiada se... {} Recenzja książki Zła miłość

Zła miłość

3.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli chodzi o szybkość czytania to może mistrzem świata nie jestem ale 60-stronnicową książkę jestem w stanie przeczytać w ciągu ok. półtorej godziny. Takie też czasowe założenie przyjęłam biorąc do ręki „Złą miłość” Aleksandra Sowy. Niestety plany wzięły w łeb, nad książką spędziłam prawie 3 godziny a recenzja, która miała się pojawić wczoraj św... {} Recenzja książki Zła miłość

@anek7@anek7 {}

„Bo piórem też można przebić skorupkę”

2.03.2011

Widzieliście kiedyś film „Efekt motyla”? Jest chłopak i jest dziewczyna. Jest wielka, wszechogarniająca miłość. Są wyznania i przysięgi, że już na zawsze razem, że nigdy osobno. Jest wycieczka. Jest wypadek. Jest strata najbliższej osoby. Jest ogromna rozpacz i obsesyjne pragnienie cofnięcia wskazówek zegara, tak, by odmienić okropną przeszłość. Po... {} Recenzja książki Zła miłość

@Sil@Sil {}

Zła miłość

2.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czym jest miłość? Można zadać wielu ludziom to pytanie i każdy odpowie inaczej. Każdy odpowie tak, jak ją postrzega. Jednak czy wszyscy postrzegają ją tak jak powinni? Jeden człowiek opowie wszystkie swoje uczucia. To jak się czuje, gdy jest się zakochanym, to jak miłość zmienia życie. Inny zaś powie tylko kilka słów, a kolejny może powiedzieć, że ... {} Recenzja książki Zła miłość

Oblicza miłości

1.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zła miłość”. Dlaczego zła? Z jakiego powodu ma być zła? Co złego może się kryć w miłości? Ona jest zła czy ci, którzy ją czują, a może Ci, do których jest skierowana są źli? Jest zła czy toksyczna? Wiele pytań, a ich źródłem jest tytuł opowiadania, teraz czas na jego zawartość. Pierwsza strona, druga strona, a gdzie tytułowa zła miłość? Nie wi... {} Recenzja książki Zła miłość

@Kasia9@Kasia9 {}

"Zła miłość" opisana w "dobrej ksiażce".

27.02.2011

Książka autorstwa Aleksandra Sowy to najprościej mówiąc opowieść o miłości, jej dobrych i złych stronach, przeznaczeniu, nadziei, rozczarowaniu czy też samotności. Opowieść tą poznajemy oczyma 6-letniej dziewczynki, towarzysząc jej podczas przepięknego snu, snu właśnie o miłości. Ktoś by mógł zapytać, co 6-letnie dziecko może wiedzieć o miłości?... {} Recenzja książki Zła miłość

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe