Recenzje książki "Złączeni honorem"

Dodaj swoją recenzję

Złączeni Honorem

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Złączeni honorem Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Ocena : ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 ,,Złączeni honorem" to pierwsza część serii książek Cory Reilly pt.: ,,Born in Blood Mafia Chronicle". Młoda Aria Scuderi dorastała w świecie gdzie kobiety nie miały nic do gadania, musiały wykonywać polecenia mężczyzn którym podlega... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Recenzja

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aria Scuderi to dziewczyna, która pochodzi z jednej z wpływowych rodzin mafijnych w Chicago. W wieku piętnastu lat rodzice zaręczyli ją z Lucą „Imadło” Vitiellim, najstarszym synem szefa nowojorskiej Cosa Nostry po to, by zapewnić pokój między rodami. Kiedy Aria kończy osiemnaście lat, dochodzi do ślubu z Lucą. Dziewczyna jest przerażona, poni... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni honorem

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od kiedy zaczęłam swoją przygodę z czytaniem ta seria była na mojej liście numer jeden,niestety udało mi się ja zakupić po bardzo długim czasie ale było warto i nie żałuję wydanych pieniążków. Seria zajmuje honorowe miejsce na moim regale :) Książkę czyta się lekko i przyjemnie,trzyma w napięciu i z każdą przeczytane stroną chce się więcej:) To je... {} Recenzja książki Złączeni honorem

„Nawet w piersi zimnego drania bije serce. Ona zamierza wślizgnąć się do niego.”

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Złączeni honorem” to pierwszy tom słynnej serii mafijnej Born in Blood Mafia Chronicles. Aria Scuderi to młodziutka dziewczyna, która pochodzi z najbardziej wpływowej rodzinny mafijnej w Chicago. Wiedząc jakie zasady obowiązują w ich świecie, Aria liczy na to, że spotka miłość swojego życia i sama będzie mogła zdecydować o tym kogo poślubi. Ni... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Zasady w Mafii

15.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aria Scuderi to córka consignee najbardziej wpływowej rodziny mafijnej w Chicago. Jest to dziewczyna dobrze wychowana, delikatna i posłuszna. Nie sprawia kłopotów i wie jak się zachowywać. W wieku zaledwie piętnastu lat dowiaduje się, że rodzice postanowili wydać ją za mąż za syna szefa nowojorskiej Cosa Nostry. Data ślubu jest zaplanowana zaraz p... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni honorem

25.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Złączeni honorem Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Ocena : ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Złączeni honorem to pierwsza część książki napisana przez autorkę Cora Reilly. Aria Scuderi to piętnastoletnia dziewczyna, która pochodzi z jednej z wpływowych rodzin mafijnych, gdzie kobiety nie mogą decydować o s... {} Recenzja książki Złączeni honorem

@monika032890@monika032890 {}× 3

ZAŁĄCZENI HONOREM [Skazani na czytanie]

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kobieta w świecie mafii nie ma żadnych praw. Najpierw jest dzieckiem bez głosu, a później własnością męża. Nawet sama nie może zdecydować kogo chce kochać, decyduje o tym ojciec. Nawet w piersi zimnego drania bije serce. Ona zamierza wślizgnąć się do jego. Aria Scuderi, pochodząca z jednej z najbardziej wpływowych rodzin mafijnych w Chicag... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni przymusem

19.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

27/2020 Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Cykl: Born in Blood Mafia Chronicles Kategoria: literatura obyczajowa, romans Data wydania: 2019-04-17 Liczba stron: 285 Wydawnictwo: Wydawnictwo NieZwykłe​ Ocena: 3/5 (całkiem niezła) Kobieta w świecie mafii nie ma żadnych praw. Najpierw jest dzieckiem bez głosu, a później własnością męża. Nawe... {} Recenzja książki Złączeni honorem

{}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe