Recenzje książki "Złączeni honorem"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

10.02.2022

~Złączeni honorem ~ Aria ma piętnaście lat kiedy z rozkazu ojca zostaje zaręczona z o pięć lat od siebie starszego mężczyznę .Aria znała ten świat mafii, ponieważ żyje w niej od urodzenia i wiedziała ,że prędzej czy później ojciec zaręczy ją z kimś ale mimo ,że wiedziała nie znaczy ,że chciała .Kiedy go poznaje on ma ją za dziecko (którym aria jes... Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni honorem

20.09.2021

"Może miłość jest ryzykiem, ale chcę je podjąć, bo jak powiedziałaś miłość nie jest wyborem. Nigdy nie wyobrażałem sobie, że się zakocham, ani nawet, że potrafię pokochać kogoś tak, jak kocham Ciebie. Walczyłem z tym. Okazało się jednak, że pierwszy raz w życiu chciałem przegrać." ~~~ Osoby, które śledzą moją aktywność czytelniczą, prawdopodobnie ... Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni Honorem

28.07.2021

Recenzja Złączeni honorem Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Ocena : ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 ,,Złączeni honorem" to pierwsza część serii książek Cory Reilly pt.: ,,Born in Blood Mafia Chronicle". Młoda Aria Scuderi dorastała w świecie gdzie kobiety nie miały nic do gadania, musiały wykonywać polecenia mężczyzn którym podlega... Recenzja książki Złączeni honorem

Recenzja „Złączeni honorem”

6.07.2021

Aria Scuderi to dziewczyna, która pochodzi z jednej z wpływowych rodzin mafijnych w Chicago. W wieku piętnastu lat rodzice zaręczyli ją z Lucą „Imadło” Vitiellim, najstarszym synem szefa nowojorskiej Cosa Nostry po to, by zapewnić pokój między rodami. Kiedy Aria kończy osiemnaście lat, dochodzi do ślubu z Lucą. Dziewczyna jest przerażona, poni... Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni honorem

7.05.2021

Od kiedy zaczęłam swoją przygodę z czytaniem ta seria była na mojej liście numer jeden,niestety udało mi się ja zakupić po bardzo długim czasie ale było warto i nie żałuję wydanych pieniążków. Seria zajmuje honorowe miejsce na moim regale :) Książkę czyta się lekko i przyjemnie,trzyma w napięciu i z każdą przeczytane stroną chce się więcej:) To je... Recenzja książki Złączeni honorem

„Nawet w piersi zimnego drania bije serce. Ona zamierza wślizgnąć się do niego.”

9.03.2021

„Złączeni honorem” to pierwszy tom słynnej serii mafijnej Born in Blood Mafia Chronicles. Aria Scuderi to młodziutka dziewczyna, która pochodzi z najbardziej wpływowej rodzinny mafijnej w Chicago. Wiedząc jakie zasady obowiązują w ich świecie, Aria liczy na to, że spotka miłość swojego życia i sama będzie mogła zdecydować o tym kogo poślubi. Ni... Recenzja książki Złączeni honorem

Zasady w Mafii

15.10.2020

Aria Scuderi to córka consignee najbardziej wpływowej rodziny mafijnej w Chicago. Jest to dziewczyna dobrze wychowana, delikatna i posłuszna. Nie sprawia kłopotów i wie jak się zachowywać. W wieku zaledwie piętnastu lat dowiaduje się, że rodzice postanowili wydać ją za mąż za syna szefa nowojorskiej Cosa Nostry. Data ślubu jest zaplanowana zaraz p... Recenzja książki Złączeni honorem

Złączeni honorem

25.08.2020

Recenzja Złączeni honorem Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Ocena : ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Złączeni honorem to pierwsza część książki napisana przez autorkę Cora Reilly. Aria Scuderi to piętnastoletnia dziewczyna, która pochodzi z jednej z wpływowych rodzin mafijnych, gdzie kobiety nie mogą decydować o s... Recenzja książki Złączeni honorem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl