Recenzje książki "Złe dziecko"

Dodaj swoją recenzję

Ciarki na plecach 😱

20.06.2024

Czy każde dziecko musi być dobre czy musi być ciągle wzorem do naśladowania? Nie każdy musi być dobry ciągle?Może i to by się komuś znudziło po jakimś czasie? Kto wie.Bo każdy ma gdzieś tam w sobie ukryte emocje których nie chce pokazywać przed światem.Że nadejdzie taki moment i poprostu wybuchnie i wszystko co piękne pęknie jak bańka mydlana.Co o... Recenzja książki Złe dziecko

Jego wzroku nie chcesz na sobie poczuć.

10.06.2024

Książka „Złe dziecko” autorstwa Camilli Way to mroczny thriller, który od samego początku trzyma czytelnika w napięciu. Opowieść o Beth, Dougu i ich córce Hannah, a także o zaginięciu Luke'a, jest pełna tajemnic, niepokojących zwrotów akcji i głęboko skrywanych sekretów. To historia, która zaskakuje na każdym kroku, a jej atmosfera mroku i niepewn... Recenzja książki Złe dziecko

"Jego wzroku nie chcesz na sobie poczuć"

13.05.2024

Jeżeli jesteście gotowi się zmierzyć się fabułą nieco przypominającą film "Omen", to książka "Złe dziecko" jest właśnie dla Was. Przecież już tytuł wskazuje nam, że treść musi być związana za "złym dzieckiem", czyli nie raczej niegrzecznym, ale złym w tym innym znaczeniu... Fabuła podzielona jest na dwa wątki, w których są inni narratorzy i choci... Recenzja książki Złe dziecko

@maciejek7@maciejek7 × 31

Marzenia czasem się spełniają... uważaj więc, o czym marzysz.

8.05.2024

Beth i Doug najbardziej na świecie pragnęli mieć dziecko; los jednak nie sprzyjał ich planom, a kolejne próby kończyły się niepowodzeniem. Powoli zaczynali się przyzwyczajać do myśli o innych, alternatywnych rozwiązaniach. Cud - jak wtedy mogliby to nazwać - sprawił, że im się udało i w ich stęsknionych ramionach pojawiła się Hannah. Początkowo ws... Recenzja książki Złe dziecko

Złe dziecko, a może po prostu trudne?

3.05.2024

Podobno to thriller, który trzyma w napięciu jak najlepsze powieści Kinga... Hannah była mocno wyczekiwanym dzieckiem Beth i Douga. Od samego początku darzyli ją ogromną miłością, jednak dziewczynka wydawała się skryta w swoich uczuciach. Jednak z biegiem czasu Hannah stawała się coraz bardziej apatyczna, a Beth chciała wierzyć, że jej córeczka ... Recenzja książki Złe dziecko

@katexx91@katexx91

Topka roku

3.05.2024

Thriller jakiego autora szczególnie polecasz? Nie polecam Ci tej książki, jeśli nie lubisz dobrego thrillera. Jeśli lubisz, to jak najbardziej rekomenduję zakup! Kiedy Beth znalazła odciętą główkę swojego ukochanego kanarka, od razu wiedziała. Pokazała otoczony strużką krwi łebek swojej pięcioletniej córce. Na widok błysku zadowolenia w jej ocza... Recenzja książki Złe dziecko

MO
@monikajazurek

"Złe dziecko"

2.05.2024

“Wszyscy mnie okłamaliście. Wszyscy. Wszyscy ponosicie za to odpowiedzialność i nie ujdzie wam to płazem. Żadnemu z was”. Gdy Beth znalazła odciętą główkę swojego, ukochanego kanarka, nie miała wątpliwości, kto to zrobił. Widok zadowolonej z siebie córeczki tylko ją w tym utwierdził. Hannah była trudnym dzieckiem, z uśmiechem niszczyła wszystko, ... Recenzja książki Złe dziecko

Złe dziecko

30.04.2024

Cambridgeshire, rok 1986. Beth Jennings zaczyna martwić się o swoją malutką córkę. Ona i jej mąż przez lata starali się o dziecko, a pojawienie się Hannah było prawdziwym cudem. Niestety z jakiegoś powodu Hannah nie jest taka jak inne dzieci – gdy dorasta, wydaje się, że niemal czerpie przyjemność ze sprawiania ludziom bólu i zmartwień. To wzbudz... Recenzja książki Złe dziecko

© 2007 - 2024 nakanapie.pl