Recenzje książki "Złudzenie"

Dodaj swoją recenzję

Całkiem niezła książka!

17.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak jestem przesłodzona historiami z miłością na pierwszym planie, zawsze sięgam po kryminał, albo thriller. To takie powieści, które powodują chwilami gęsią skórkę na moich rękach, a umysł w dziwny sposób odpoczywa – czy to już są zapędy psychopatyczne? Tak czy siak, zdążyłam już co nieco poczytać o tym, jakie emocje książka wzbudza w Czytaczach,... {} Recenzja książki Złudzenie

To tylko złudzenie

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O uczuciu, które zaślepia wszystko wokół. Nicola Rayner i jej „Złudzenie” od wydawnictwa W.A.B. to pierwsza powieść, która towarzyszyła mi na początku lipca, gdy moje „wakacje” na dobre się rozpoczęły. Wreszcie mogłam odetchnąć od natłoku obowiązków i zamiast odespać noc – poczytać. Nie miałam wielkich oczekiwań co do tej książki, ale miło s... {} Recenzja książki Złudzenie

@Zaneta@Zaneta {}× 3

triller, który wstrząśnie was do reszty

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To nie jest historia o miłości… Wspólne oglądanie wschodów słońca powinno być romantyczne. Ale ty zawsze byłeś w domu, ze swoją żoną, a ja kryłam się w cieniu w twoim ogrodzie. Myślałam, że nigdy się nie dowiesz, co do ciebie czuję. Aż któregoś wieczoru na moich oczach doszło do straszliwej zbrodni. Marzyłam o tym, że to nas do siebie zbliży. Ale ... {} Recenzja książki Złudzenie

Jak bolesne bywają złudzenia...

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka "Dziewczyny, którą znałeś" powraca do nas z nową powieścią, zatytułowaną "Złudzenie" ( orginalny tytuł to "You and Me"). Francesca jest świadkiem śmierci pod pociągiem metra. Ofiara, to jej znajomy ze szkolnej ławy, jej dręczyciel, ale też najlepszy przyjaciel Charlesa. To wydarzenie staje się sposobnością, by zbliżyć się do Charliego, kt... {} Recenzja książki Złudzenie

@coolturka104@coolturka104 {}× 7

Złudzenie...

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było dla mnie niesamowicie pozytywne zaskoczenie! Do przeczytania zachęcił mnie opis, ale i okładka jest dość interesująca. Zwykła. Prosta. Nieoczywista. Historia wciągająca od pierwszych stron, zakończenie... nie jest ono tak oczywiste. Przyznam, że dałam się wmanewrować, doszukiwała się zaburzeń psychicznych, niepoczytalności. Ale nie! To wła... {} Recenzja książki Złudzenie

Ciągle ulegamy złudzeniu.

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością Nicoli Rayner po raz pierwszy zetknęłam się w ubiegłym roku i nie było to spotkanie w stu procentach satysfakcjonujące. Było dobrze, ale jednak czegoś zabrakło, napięcia i zaskoczenia. To pierwsze podejście jednak mnie nie zraziło i postanowiłam przeczytać kolejną książkę autorki. I to było dobre posunięcie, bo #złudzenie o wiele bar... {} Recenzja książki Złudzenie

#188 "Złudzenie" Nicola Rayner

2.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Czasami strach przypomina głód. Takie dziwne trzepoczące uczucie, które trudno nazwać. Pustka, potrzeba dodania sobie otuchy." Wspólne oglądanie wschodów słońca powinno być romantyczne. Jednak nie dla Fran, która zakochała się w rówieśniku ze szkolnych lat. Teraz, po wielu latach nadal czuje miłość do Charlesa, jednak on ma żonę. Któregoś wieczo... {} Recenzja książki Złudzenie

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

Nie wiesz nic

29.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po "Dziewczyna, którą znałaś" autorka zachęca czytelnika do nowej książki, nowej historii, w której nie zabraknie emocji, skrajnych doświadczeń i wrażeń, że za chwilę coś niepokojącego musi się wydarzyć. Coś, co zatrzęsie całą fabułą, porwie czytelnika w wir wydarzeń, przetrawi i wypluje pozostawiając go w lekkiej konsternacji. Fry ma wrażenie, ... {} Recenzja książki Złudzenie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl