Recenzje książki "Zmysłowy anioł stróż"

Dodaj swoją recenzję

Zmysłowy Anioł Stróż

14.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Zmysłowy Anioł Stróż ♥️♥️ Tytuł: Zmysłowy Anioł Stróż Autor: Kristen Ashley Wydawnictwo: Akurat Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Zmysłowy Anioł Stróż to druga część serii Rock Chick autorki Kristen Ashley. Nasza bohaterka Henrietta Mc Alister mówią na nią Jet, kobieta która,twierdzi że jest przeciętna i nijaka,lecz czy na pewno ma rację ? M... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

@monika032890@monika032890 {}× 1

Ta seria kompletnie zniechęciła mnie do tej autorki...

31.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W końcu udało mi się zmęczyć "Zmysłowego anioła stróża" Kristen Ashley. Jest to drugi tom serii Rock Chick. Liczyłam na ciut lepszą historię niż w pierwszej części, niestety się przeliczyłam. Jet ma na głowie naprawdę wiele. Opiekuje się mamą, która po udarze nie doszła całkiem do siebie. Stara się ogarnąć rachunki i dom. Pracuje na dwóch etatach... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

@pola841@pola841 {}× 1

"Zmysłowy anioł stróż"

26.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zmysłowy anioł stróż" jest drugim tomem cyklu Rock Chick, pierwszym była „Córka gliniarza”, którą jakiś czas temu dla Was recenzowałam. Muszę Wam powiedzieć, że lubię książki Kristen Ashley, wpisują się w mój gust, nie wymagam od nich bardzo wiele, ale miłego spędzenia czasu, w towarzystwie ciekawych bohaterów, którzy mają czytelnikowi coś do zao... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

"Zmysłowy anioł stróż"- Kristen Ashley

18.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zmysłowy anioł stróż" Kristen Ashley to druga część serii "Rock chick" i moje pierwsze spotkanie z twórczością tejże autorki. Pierwsze, ale nie ostatnie, gdyż zakochałam się w tej powieści. Powieści, która mną zawładnęła już od samego początku. @Obrazek Jak to bywa z powieściami romantycznymi ze sporą dawką pikanterii, musi by... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

Recenzja książki "Zmysłowy anioł stróż"

17.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zmysłowy anioł stróż" @kristenashleybooks za mną ❤️ . Miałam takie małe deja vu, czytając ta część, ponieważ była bardzo podobna do "Corki gliniarza". . Bohaterami książki są Jet, dziewczyna, która pracuje w księgarnio - kawiarni u Indy, która poznaliśmy w pierwszej części. Dodatkowo dorabia jako kelnerka w klubie ze striptizem. Opiekuje się chor... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

Jet - rockowa dziewczyna

16.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zmysłowy anioł stróż" to druga część intrygującego cyklu powieściowego zatytułowanego Rock Chick. Kristen Ashley po raz kolejny zaprasza nas do Denver, gdzie wokół niewielkiej księgarenki Fortnum należącej do Indii Savage skupiają się niesamowici ludzie. W poprzednim tomie poznaliśmy historię właścicielki lokalu, córki miejscowego gliniarza. Tera... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

Zmysłowy anioł stróż

16.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po "Córce gliniarza", która podobała mi się bardzo, choć nie spodziewałam się po niej niczego więcej niż powieści sensacyjnej, z romansem w tle, ale lekkiej i przyjemnej. I taka właśnie była. Dlatego, kiedy na horyzoncie pojawił się drugi tom serii Rock Chick i wydawnictwo wyszło z propozycją wysłania mi egzemplarza, nie wahałam się licząc po raz ... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

"Bez Ciebie świat byłby o wiele uboższym miejscem."

14.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ile byłbyś w stanie poświęcić dla osoby, która Ci się podoba i, którą przypuszczalnie kochasz? Za pewne myślisz, że dużo, bardzo dużo. Aczkolwiek przy pojawiających się często problemach, ludzie lubią się wycofać z niewygodnych dla siebie pozycji. Wolą się odsunąć, nie angażować się. Ale czy oby na pewno, wtedy zdobędziemy osobę na której nam zale... {} Recenzja książki Zmysłowy anioł stróż

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl