🖤♥️RECENZJA 🖤♥️
Kinga Litkowiec
Wydawnictwo : AKURAT
Wydawnictwo MUZA SA
Grzeszne książki
" Przełykam z trudem ślinę, uświadamiając sobie sens tych słów. Chciałam grać twardą, ale nie przemyślałam jednego nie mam tu prawa głosu. Co więcej, wszystko, co zrobię i powiem, można pociągnąć za sobą konsekwencje, na które nie jestem gotowa."
Książka "BRACIA DI CARO" 2 to istna emocjonalna bomba. Gdzie tajemnice, intrygi i sekrety wciągają nas w ich świat.
W tej części zdecydowanie dzieje się.
Autorka zaskakuje, trzyma czytelnika w napięciu i niepewności do ostatniej strony.
Zapewnia dynamiczną akcję, zaskakujące zwroty akcji i uczucia które zmieniają wszystko.
Wiele niewiadomych, ciągłe niebezpieczeństwa, zemsta i rywalizacje.
Relacje między bohaterami ciężko rozgryść.
Sceny erotyczne opisane smacznie i apetycznie, które podsycają i wywołują rumieńce na twarzy.
Tu nic nie jest pewne, kto jest przyjacielem, a kto wrogiem. Komu można zaufać, a komu nie.
Gdzie żądzi się żelazną ręką. A w dodatku panują żelazne zasady, każdy krok jest oceniany. Każdy błąd pociąga za sobą konsekwencje.
Tu poznajemy przerażającego dona Federico Di Caro ojca braci ,który żądzi twardą ręką. To zło wcielone. I ta postać wywołuje skrajne emocje.
W tej pozycji zdecydowanie nie ma czasu na nudę.
Rywalizacja dopiero się rozpoczyna, kto wygra.
Tajemnice które coraz bardziej ciążą każdemu i robi się coraz groźniej. Kto przetrwa w tej rozgrywce.
Ten tom odkryje wszystkie karty, będzie
zaskakująco.
" Jesteście tacy sami - mówię bezbarwnie.
- Bawicie się mną, manipulujecie, udajecie kogoś, kim nie jesteście. Wcześniej Marco bawił się w naśladowanie ciebie, teraz ty naśladujesz jego. Skoro mój los i tak jest już określony, odpuść sobie te gierki. Nie chcę ich. "
Jej los został określony, dużo czasu wcześniej.
Wszystko co do tej pory wierzyła, rozleciało się jak domek z kart.
Zdradzona przez Marco, nie ma już nikogo, komu mogła by zaufać. Miłość do niego zamieniła w nienawiść,za to co jej zafundował.
Obaj bracia zabawili się jej kosztem.
Życie Kylie zmienia się w prawdziwy koszmar. Zmuszona do wyjazdu na Sycylię. Trafia do rodziny mafijnej i ma poślubić przyszłego dona. Tam musi się dostosować i poznać panujące żelazne zasady, za które złamanie grożą bolesne konsekwencje, a nawet śmierć.
Zostaje zamknięta w złotej klatce bez prawa głosu.
W domu dona nikt nie jest bezpieczny. Potem jest tylko gorzej. Żyje w ciągłej niewiedzy, nik jej nic nie mówi. A zachowanie przyszłego męża miesza jej w głowie. Nie wie już co ma myśleć, komu może zaufać.
♟️Kto okaże jej serce, a kogo musi się obawiać.
♟️Czy Kylie pogodzi się ze swoim losem.
♟️Co ją czeka na Sycylii.
♟️Czy zdoła się dostosować do panujących tam zasad.
♟️Co planuje Cristiano i Marco.
♟️Co okaże się kłamstwem, a co prawdą.
♟️Do czego zdolny jest Federico ojciec braci.
♟️Jakie tajemnice wyjdą na światło dzienne.
♟️Czy dziewczyna okręciła sobie Cristiano i Marco wokół palca.
♟️Czy coś poczuje do Cristiano.
Ja jestem za Cristiano, a wy...?
Polecam ♥️♥️
Dziękuję autorce i wydawnictwu za możliwość przeczytania książki.