Avatar @Sophie_Carmen

Sophie Carmen

@Sophie_Carmen
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad 8 lat.
{} Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad 8 lat.

Recenzje książek

8 recenzji

Mój dotyk to moja siła...

18.08.2013

Julia posiada niezwykły dar - dotyk, który zabija. Niektórzy uważają że to prawdziwy i niepowtarzalny dar. Julia jednak przystaje przy swoim, i uważa że to przekleństwo. Dziewczyna spędziła 264 dni w odosobnieniu. Jednak w jednym dniu do jej celi zostaje przydzielony współwięzień - Adam Kent. To wszystko wydaje się takie dziwne... Po kilku dniach,... {} Recenzja książki Dotyk Julii

Bo miłość jest okropnie potężna.

17.08.2013

Tristian po śmierci wraca na ziemię. Ivy dalej nie wierzy i nie ma zamiaru wierzyć w anioły. Nie pozwala żeby kto ktokolwiek z jej otoczenia wymawiał jedno słowo. „Anioł”. Tristian, tymczasem odkrywa brutalną prawdę. Ich wypadek nie był przypadkowy. Był zaplanowany! Jednak to nie on miał być ofiarą. Nią miała być Ivy. Gregory robi się bardziej mi... {} Recenzja książki Potęga miłości

Miłość wampira do adepta, nie zawsze kończy się źle...

17.08.2013

Zanim Bryan Lankford, dostał przydomek Smok, i zanim zaczął pracować w Domu Nocy, jako mistrz szermierki, był takim wampirem jak inni. Był adeptem Domu Nocy. Utalentowanym flirciarzem. Praktycznie wszystkie dziewczyny się w nim podkochiwały (nie wspominając o chłopakach). Te młodsze, jak i zarówno te starsze. Jednak Smok nie był zainteresowany żadn... {} Recenzja książki Przysięga Smoka

Miłość to odrażająco piękna choroba...

17.08.2013

Wyobraź sobie jak by to było gdyby miłość była by zakazana. Albo inaczej, gdyby była uznana za chorobę. Twoje miasto zostałoby otoczone drutem kolczastym "pod napięciem". Gdybyś nie mogła nawet przytulić się do swojej przyjaciółki, a tym bardziej do chłopaka. Czy tak się da żyć? W końcu miłość jest częścią (a nawet czymś więcej) naszego życia. Każd... {} Recenzja książki Delirium

I niec nie będzie takie, jak było...

17.08.2013

Bieda. Wszędzie bieda. Nikogo na nic nie stać.Jeszcze trzeba zapłacić za pogrzeb... I kto weźmie na to pieniądze? Jeszcze szkoła, zabawa, jedzenie... Jak mogę zarobić pieniądze? W sklepie? Nie. Nie mam czasu. Mogę pomagać w przedszkolu? Nie, tym bardziej nie mam czasu. To co mogę zrobić? Nie wiem. Nastoletniej Monice zmarł ojciec - główne źródło ... {} Recenzja książki Pocztówka z Toronto

U "Lilian"...

17.08.2013

Czy ktoś z was wie, jak wygląda załamanie nerwowe XXI wieku? Nie? To może inaczej. Czy ktoś z was kiedykolwiek w swoim życiu zapoznał się z tym jakże okropnym zjawiskiem? Zapewne niektórzy odpowiedzą: „Tak”. W takim razie udajmy się teraz do Makau. Małego miasteczka w Chinach. Poznajcie oto Grace Miller. Kobieta która przeszła owe załamanie. Usiądź... {} Recenzja książki Kolor herbaty

Dobrem nie zawsze rządzi światłość, jak i nie zawsze złem rządzi ciemność...

17.08.2013

Ravka była kiedyś potężnym i dumnym krajem. Dziś jest podzielona przez Fałdę Cienia: pasmo nieprzeniknionej ciemności pełnej potworów. Ale nagle pojawia się pasmo nadziei: samotna, młoda uciekinierka - Alina Starkov - jest kimś więcej niż się jej wydaje... Alina straciła rodzinę jeszcze jako małe dziecko. Nigdy nie była w niczym dobra, nikt jej ni... {} Recenzja książki Cień i kość

Między dobrem a złem...

17.08.2013

Łowca demonów - trudno sobie wyobrazić bardziej ekscytujące zajęcie, nieprawdaż? A jednak nie wszystkim może to pasować. A tobie? Na przykład ja bym nie mogła być Łowczynią. Wyobraź sobie drogi Czytelniku że miałbyś przestać przyjaźnić się z przyjaciółmi... Rodziną... Byłbyś w stanie porzucić wszystko? Całe dotychczasowe życie? Młoda Katy wiedzie... {} Recenzja książki Kroniki Ciemności. Łowca Demonów

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl