Książki

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową or...

Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odży...

Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 1
Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 1
Dorota Czerwińska

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Aut...

Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 2
Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 2
Dorota Czerwińska

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuj...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl