Spis treści: Przystawki Zupy Dania główne i dodatki Ciasta i desery Bibliografia Indeks potraw
wspaniałe przepisy, m.in. na: białoruski "kawior" z solonych grzybów gorąca przekąska chmielowa kurki z estragonem pasztet z bażanta salceson z tołpygi karmuszka pokuczaj filety z dzika w pomarańczowy...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Kresów Wschodnich. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przyg...
(...) Kuchnia francuska to prawdziwy raj dla smakoszy. Mamy nadzieję, że przepisy zgromadzone w tej książce pozwolą Państwu poznać niektóre francuskie smaki, urozmaicić repertuar serwowanych dań, a do...
Z racji położenia w tradycyjnej regionalnej kuchni pomorskiej i kaszubskiej znajduje się dużo potraw z dodatkiem ryb. Spis treści: Przystawki Zupy Dania główne i dodatki Ciasta i dese...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Kujaw. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało wi...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Małopolski. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywa...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Podhala. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało ...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Podlasia. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Wielkopolski. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowy...
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Śląska. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało w...
Oddajemy w Państwa ręce pierwszą książkę kucharską, która w całości poświęcona została kulinarnym zwyczajom regionu świętokrzyskiego.W tej absolutnie unikalnej pozycji zebraliśmy przepisy, które naszy...
Kolejna pozycja w kolekcji Regionalna Kuchnia Polska. Spis treści: Przystawki Zupy Dania główne i dodatki Ciasta i desery Bibliografia Indeks potraw