Podlasie i Lubelszczyzna

Marta Orłowska
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Podlasie i Lubelszczyzna
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

wspaniałe przepisy, m.in. na: białoruski "kawior" z solonych grzybów gorąca przekąska chmielowa kurki z estragonem pasztet z bażanta salceson z tołpygi karmuszka pokuczaj filety z dzika w pomarańczowym sosie węgorz po tatarsku dziad pakowaniec (deser)
Data wydania: 2007
ISBN: 978-83-60719-08-4, 9788360719084
Wydawnictwo: O-Press
Seria: Regionalna Kuchnia Polska
Stron: 112
dodana przez: katapika

Autor

Pozostałe książki:

Kurpie Podlasie i Lubelszczyzna Kresy wschodnie Kuchnia chińska Kuchnia rosyjska Kuchnie świata. Kuchnia francuska Kuchnie świata. Kuchnia grecka Kuchnie świata. Kuchnia hiszpańska Kuchnie świata. Kuchnia indyjska Kuchnie świata. Kuchnia meksykańska Kuchnie świata. Kuchnia turecka Kuchnie świata. Kuchnia węgierska Kuchnie świata. Kuchnia włoska Kuchnie świata. Kuchnia żydowska Pomorze i Kaszuby Regionalna Kuchnia Polska. Kujawy Regionalna Kuchnia Polska. Małopolska Regionalna Kuchnia Polska. Podhale Regionalna Kuchnia Polska. Podlasie i Lubelszczyzna Regionalna Kuchnia Polska. Wielkopolska Regionalna Kuchnia Polska. Śląsk Regionalna Kuchnia Polska. Świętokrzyskie Warmia i Mazury
Wszystkie książki Marta Orłowska

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Podlasie i Lubelszczyzna aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie i dyskusje

@ryszpak
2019-12-01
6 /10
Przeczytane Posiadam Kulinaria

Cytaty z książki

O nie! Książka Podlasie i Lubelszczyzna. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat