Recenzje książki "Any Border. Tom I"

Dodaj swoją recenzję

Any Border

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasem potrzebujemy innego człowieka, żeby obnażył przed nami nasze własne błędy, tak abyśmy byli je w stanie zrozumieć”. Mając w pamięci debiutancką powieść autorki, domyślałam się, że czeka mnie fajna przygoda, jednak nie sądziłam nawet, że „Any Border” aż tak zawładnie moimi myślami. Nie powiem, żebym się nie bała – sam pomysł na to, by relac... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Any Border

10.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W życiu i sercu Anastazji jest miejsce nie tylko na jednego ale na dwóch mężczyzn. Alek i Nikodem, bliźniacy których wychowuje sama są całym jej światem. Niestety praca w agencji modelingowej wiąże się z częstymi wyjazdami i koniecznością rozłąki z dziećmi. Kiedy na horyzoncie pojawia się półroczny kontrakt w Mediolanie Any nie waha się ani chwili... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Any Border

22.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Możemy być zupełnie różni, ale kiedy przypadkiem pojawia się miłość, ona nie pogłębia naszej odmienności. Ona zamiast dzielić zaczyna łączyć bez względu na wszystko, bo właśnie miłość jest wszystkim. Miłość nie zna granic. Love is free of any border." Anastazja to piękna, dwudziestosiedmioletnia kobieta, pracująca w międzynarodowej agencji modeli... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Any Border

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gabriela L. Orione stworzyła gorącą i zaskakującą historię o namiętności i pragnieniu. Autorka publikuje swoje książki pod pseudonimem. “Any Border” Nie jest debiutem autorki, jej debiut, książka “Grzech” w 2020 roku zebrała dość dobre opinie, dlatego zdecydowałam się na lekturę kolejnej jej książki. Debiutancka książka autorki, również doczeka ... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Any Border

20.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Any Border" jest pierwszym tomem cyklu pod tym samym tytułem. Przyznam iż miałam pewne obawy względem tej książki. Myślałam że wedrze się tu banalność, przewidywalność, jednak bardzo szybko moja niepewność się rozwiała. Było naprawdę zaskakująco i intrygująco. Przepadam za włoskim motywem w książkach. I choć sama upałów nie znoszę, to na kartach... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

@iza.81@iza.81 {}× 2

Czy układy są silniejsze niż miłość?

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Już sam jej opis zachęcił mnie do przeczytania, dlatego bez chwili wahania dodałam tę pozycję do swojej listy i nie pozostało nic innego niż czekać aż będę mogła zagłębić się w świat niesamowitej Italii. Zacznijmy od początku. Anastazja jest silną kobietą, która pomimo młodego wieku w ż... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Miłość,sex, tradycje ...

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Any Border T.1- Gabriela L. Orione Anastazja, mama dwójki bliźniaków, wyjeżdża na kontrakt do Włoch. Jest dojrzałą i emocji alba kobietą. Gdy na lotnisku przez przypadek poznaje Giorgia, wie że ten starszy od niej mężczyzna jest zdecydowanie nie dla niej. Po burzliwym związku z ojcem swoich dzieci jest dużo silniejsza i nie pozwoli sobie na takie... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

Any Border. Tom I

9.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Any jest kobietą sukcesu, praca daje jej spełnienie, pozwala zwiedzać świat i mieszkać w jego różnych zakątkach. Jest również mamą uroczych bliźniaków, w których wychowaniu pomaga jej mama. Najbliższy czas ma spędzić na kontrakcie we Włoszech i zanim dołączą do niej synowie, lata między domem mamy gdzie są, krajem, w którym zaczyna pracę. Niebawem... {} Recenzja książki Any Border. Tom I

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl