Recenzje książki "Arabska zdrajczyni"

Dodaj swoją recenzję

Ah te Baby

1.08.2022

Z Arabską Sagą zetknęłam się pierwszy raz mniej więcej rok temu, gdy w moje ręce wpadła "Arabska Żydówka" i spodobała mi się ona tak bardzo, że z niecierpliwością wyczekiwałam kolejnych tomów - najpierw "Arabskiej kochanki", a potem "Arabskiej zdrajczyni" - która jest już 13 częścią sagi. Po krótce - dla niewtajemniczonych - jest to saga o szalon... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

Arabska zdrajczyni

1.06.2022

"Arabska zdrajczyni" to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki, a to już piętnasta część Orientalnej sagi, która notabene w całości czeka na mojej półce. Tanya Valko jednak sama zapewnia, że każdą z części można czytać niezależnie, gdyż stanowi odrębną całość. Tutaj w zupełności się z autorką zgadzam, gdyż nawet nawiązując do losów bohateró... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

@Gosia@Gosia × 6

Arabska Zdrajczyni

28.05.2022

@tanya_valko #arabskazdrajczyni Współpraca @proszynski_wydawnictwo Jest to moje pierwsze spotkanie z piórem pani Valko, nie żałuję. Powieść to kolejna cześć "orientalnej sagi" jednak można czytać ją osobno, gdyż każda z części tej sagi jest zamkniętą książką. W Powieści pani Valko poznajemy losy kilku kobiet: Doroty, Wardy, Marysi, Darii oraz Na... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

Dalsze losy Doroty, Marysi i Darii

23.05.2022

Tanya Valko zauroczyła mnie swoją „Orientalną sagą” i z niecierpliwością wypatruję jej kolejnych tomów. Jak tylko zobaczyłam, że autorka w maju wydaje kolejną książkę wiedziałam, że będę musiała ją przeczytać. Zrobiłam to. Przeczytałam „Arabską zdrajczynię” i wiecie co? Nie żałuję. Tym razem autorka przeniosła mnie w bardzo ortodoksyjny świat pełe... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

Ciekawa powieść

21.05.2022

Jest to moje pierwsze spotkanie z autorką, która stworzyła serię Orientalnej Sagi. Książka bardzo mi się podobała i wcale nie przeszkadzało mi, że nie czytałam poprzednich części. Nie od dziś wiadomo, że kobiety na Bliskim Wschodzie nie mają łatwego życia. Czytanie książki troszkę bardziej mi uświadomiło, jak kobiety są tam traktowane. Muszą być p... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

Recenzja

21.05.2022

To moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki, choć Orientalna Saga liczy sobie już 15 tomów. Skusiła mnie adnotacja od autorki, że każda część stanowi odrębną historię i brak znajomości poprzednich tomów nie utrudni czytelnikowi lektury. Czy faktycznie tak jest? „Arabska zdrajczyni” to kolejny tom przedstawiający losy kobiet z rodów Salimi i ... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

Arabska zdrajczyni

13.05.2022

Dziękuję Wydawnictwu Prószyński i S-ka oraz księgarni inverso.pl za egzemplarz do recenzji. PREMIERA 17 MAJA 2022! „Arabska zdrajczyni” to już trzynasty tom Sagi Orientalnej. Dla mnie jest to pierwsze spotkanie z twórczością pani Valko. Każda z części stanowi odrębną opowieść dlatego nie ma obowiązku czytania po kolei każdego tomu. Muszę pr... Recenzja książki Arabska zdrajczyni

@Morella@Morella × 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl