Recenzje książki "Asystentka"

Dodaj swoją recenzję

Przerażająca inteligencja

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie moi drodzy 😊 Jak Wam mijają te piękne letnie dni?Ja przebywam na urlopie 😎 leniuchuje i dużo czytam 🥰 Udało mi się skończyć książkę na czerwiec w ramach @Link, postaram się poświęcić jej osobny post, bo była świetna 😉 A tymczasem chciałam podzielić się moimi wrażeniami na temat "Asystentki" @Link , któremu dziękuję za egzemplarz do rece... {} Recenzja książki Asystentka

Inteligentny dom wcale nie znaczy bezpieczniejszy

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od czasu wydania u nas "bliźniąt z lodu" wiernie śledzę twórczość S. K. Tremayne. "Dziecko ognia" w moim odczuciu zupełnie mu nie wyszło, "zanim umarłam" było ok, "Asystentka" trzyma w napięciu. Ciągle to nie jest poziom bliźniąt, ale jest dobrze. Josephine mimo skończonej trzydziestki nie ma nic swojego. Nie ma mieszkania, męża ani dziecka. Nied... {} Recenzja książki Asystentka

@chomiczek71@chomiczek71 {}× 3

Asystentka, czyli walka z elektronicznym wrogiem

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

📌 RECENZJA📌 Asystentka wydawnictwa Czarna Owca i autorstwa S.K. Tremayne Czytaliście? Jakie wrażenia? Książka dość popularna i na czasie bo kto z nas nie używa nowinek technologicznych? Praktycznie większość z nas ma smartfona, tableta, iPada czy inne urządzenia RTV i AGD, które na bieżąco są wykorzystywane w życiu. Pracujemy zdalnie, tak samo s... {} Recenzja książki Asystentka

⭐RECENZJA⭐

15.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Jo jest dziennikarką i freelancerką. Mieszka w bardzo przyjemnym mieszkaniu swojej przyjaciółki, Tabithy. Owo mieszkanie zarządzane jest przez elektroniczną asystentkę, która staje się w jakiś sposób towarzyszką dla Jo. Pewnego razu asystentka odzywa się niepytana. I od tamtej pory życie kobiety staje się koszmarem. Jo nie rozumie, czy... {} Recenzja książki Asystentka

Wie o niej za dużo...

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witaj w świecie domowego asystenta Electra, gdzie jednym kliknięciem palca będziesz zarządzać swoim domem, wydając jedynie polecenia. Możesz włączyć i wyłączyć światło lub odtwarzać uspokajającą muzykę, co więcej dowiesz się, jaka jest pogoda i co nowego dzieje się na świecie. Zazwyczaj asystenci są posłuszni i bardzo pomocni, jednak w tej histori... {} Recenzja książki Asystentka

@beata_wr@beata_wr {}× 1

Asystentka

13.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ona jest w twoim domu. Ona kontroluje twoje życie. Teraz zamierza je zniszczyć. Przerażający i aktualny thriller psychologiczny autora bestsellerowej książki Bliźnięta z lodu. Świeżo rozwiedziona Jo z przyjemnością wprowadza się do wolnego pokoju swojej najlepszej przyjaciółki. Zaawansowane technologicznie, luksusowe mieszkanie jest zarządzane p... {} Recenzja książki Asystentka

Asystentka

5.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jo pracuje jako dziennikarka i freenancerka. Jest rozwódką, a aktualnie mieszka u swojej przyjaciółki Tabithy, która przygarnęła ją do swojego nowoczesnego mieszkania. Kobieta właściwie nie posiada zbyt wielu oszczędności, ma kiepsko płatną pracę, więc jest wdzięczna przyjaciółce za wsparcie jakie jej okazała. W owym mieszkaniu całą elektroniką za... {} Recenzja książki Asystentka

Asystentka

21.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jo pracuje jako dziennikarka freelancerka. Po rozwodzie wprowadza się do swojej przyjaciółki, Tabithy, która wynajmuje jej pokój w swoim luksusowym, inteligentnym mieszkaniu. Wszystkim zajmuje się elektronika, asystentka Electra dba o oświetlenie czy ogrzewanie. Można ją zapytać o cokolwiek – ona wyszukuje informacje w Internecie i mówi na głos in... {} Recenzja książki Asystentka

@blog@blog {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl