Recenzje książki "Barwy pożądania"

Dodaj swoją recenzję

Megan Hart - Barwy pożądania

30.07.2013

Kolejny tom trylogii autorki romansów i erotyków zagościł w moich rękach. Nie zdążyłam nawet ochłonąć po części pierwszej, a już trzymałam "Barwy pożądania" i czekałam na rozwój dalszych wydarzeń. Z jednej strony, dobrze że ekscytowała mnie jeszcze poprzednia książka, gdyż tom drugi nieco mnie rozczarował. Ale po kolei... Tym razem poznajemy Paige... Recenzja książki Barwy pożądania

Barwy pożądania

17.05.2013

Paige DeMarco, młoda rozwódka po przejściach, jest ambitną i niezależną kobietą, która spełnia się zawodowo w roli asystentki prezesa. Wychowana w biedzie i skrzywdzona przez męża postanowiła porzucić prowincję i rozpocząć nowe życie w dużym mieście. Wynajęcie dość ekskluzywnego mieszkania w bogatej okolicy Riverview Manor i podjęcie pracy pozwoli... Recenzja książki Barwy pożądania

Erotyczna dominacja

6.05.2013

Po raz kolejny Megan Hart, po raz kolejny książka erotyczna. Poprzednim razem gościliśmy Trzy oblicza pożądania, tym razem zajrzymy do wnętrza Barw pożądania. Jak widać moda na powieści erotycznie nie przemija, zobaczmy co tym razem przygotowała dla nas pani Hart. Opis na okładce książki, jest fragmentem tekstu. Może wydawać się wyrwany z konteks... Recenzja książki Barwy pożądania

Barwy

26.04.2013

Parę miesięcy temu czytałam jedną powieść Megan Hart – reklamowaną jako jeden z lepszych erotyków. Wyszła na rynek w tym samym czasie co sławetne „Pięćdziesiąt twarzy Greya”. Pierwsza mi się spodobała, za drugą nawet się nie wzięłam. Pomyślałam sobie, że skoro pani Hart nie zawiodła mnie wcześniej, nie zrobi tego ponownie. I spodziewałam się czegoś... Recenzja książki Barwy pożądania

Płyniemy po oceanie łodzią, która idzie na dno.

25.04.2013

Książki erotyczne przeżywają swoje pięć minut. Nie zamierzam im zabierać kilku chwil chwały. Powieść opowiada o życiu Paige. Dziewczę, mimo młodego wieku, ma już za sobą burzliwe małżeństwo, zakończone rozwodem. Do byłego męża czuje jednak sentyment i okazjonalnie lądują ze sobą w łóżku. Do tego w skrzynce znajduje specyficzne listy od nieznajomeg... Recenzja książki Barwy pożądania

Barwy pożądania

24.04.2013

Ostatnio wydawnictwa zalewają nas wręcz powieściami erotycznymi. Zaczęło się oczywiście od słynnego Greya, którego również ja miałam okazję czytać, choć książka ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Po Greyu zaczęła się jednak pojawiać cała masa tego typu powieści, pisanych przez różnych autorów i nie ukrywajmy, jedne zdobywają wielką popularn... Recenzja książki Barwy pożądania

Odkrywanie własnej kobiecości

16.04.2013

Megan Hart, to jedna z najbardziej dojrzałych, utalentowanych autorek specjalizujących się w tworzeniu romansów historycznych, współczesnych, futurystycznych, fantasty oraz powieści erotycznej. Jakiś czas temu miałam okazję poznać namiastkę twórczości tej pisarki, dzięki książce „Trzy oblicza pożądanie”, która wywarła na mnie bardzo pozytywne wraż... Recenzja książki Barwy pożądania

Barwy pożądania

15.04.2013

„Wiem tylko, że chcę dać mu wszystko, o co mnie poprosi, a na dokładkę to, o co nie prosi.” Paige była wychowywana przez matkę. Żyły w dość skromnych warunkach, za to jej ojciec opływał w luksusach. Dorosła Paige ciężko pracuje by jej życie było na dobrym poziomie. Posiada markową odzież, zdobyła dobrą pracę oraz wprowadziła się do luksusowego apa... Recenzja książki Barwy pożądania

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl