Recenzje książki "Bezpieczna przystań"

Dodaj swoją recenzję

Bezpieczna przystań

25.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś jednak nawiąże do powieści pt. "Bezpieczna przystań", Raczej rzadko sięgam po jego książki, ale nie mówię że w ogóle. Do tej powieści zostałam namówiona podczas jednej z sesji zdjęciowej, modelką jak i oświetleniowiec (również dziewczyna) bardzo pochlebnie się o niej wypowiadały.Przekonał mnie fakt że Justyna (modelka) czyta bardzo fajne książ... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Szukając bezpiecznego portu

31.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najbardziej naturalną potrzebą człowieka jest pragnienie bezpieczeństwa. Można czuć się bezpiecznie w za szerokim swetrze, w bujanym fotelu na werandzie, na kolanach babci albo w ramionach osoby najbliższej na świecie. I człowiek szuka tego bezpieczeństwa. Aby je znaleźć, posuwa się do podjęcia różnych, czasem - paradoksalnie - bardzo ryzykownych k... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Bezpieczna przystań- Nicholas Sparks

16.06.2013

„Miłość potrafi ranić. Nie ma nic bardziej bolesnego, niż rozstanie. Aby pokochać po raz drugi, trzeba nauczyć się ufać.” Zaufanie jest jednym z tych pojęć, które każdy może rozumieć i definiować inaczej. Oczywiście, nie ma co się dziwić, że trudno jest powiedzieć czym dokładnie jest, jednak wszyscy wiemy jak dużą ma ono wagę. No bo jakbyśmy się c... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

@ansomia@ansomia {}× 2

Bezpieczna przystań

30.01.2013

Nicholas Sparks to światowej sławy pisarz. Po jego książki kobiety sięgają w przeszło 40 krajach na całym świecie. Serca czytelników podbił swoim debiutem, była to powieść „Pamiętnik”, która potem została przeniesiona na duży ekran. Sparks podbił moje serce powieścią „Jesienna Miłość”, pierwszą Jego powieścią, po którą miałam okazję sięgnąć. Kolejn... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Uciekając przed...

28.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Chociaż ucieszyła się, że potrafi już oddalić ataki lęku, z drugiej strony jednak fakt ten oznaczał, że zaczęła czuć się bezpiecznie w miasteczku, i ta myśl ją przerastała. Ponieważ człowiek, który ma poczucie bezpieczeństwa, traci czujność..." Katie pracuje jako kelnerka w małej nadmorskiej miejscowości Southport, ale nie należy do osób mie... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Bezpieczna przystań

21.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po powieści Sparksa nie sięgam często. Dlaczego? Ponieważ jego książki mają pewien powtarzający się schemat; gdy czyta się je jedna za drugą, zaczynają nudzić – przynajmniej ja tak się czuję, czytając po raz kolejny o tym samym, chociaż w innym miejscu i innych okolicznościach. Nie czytam też namiętnie romansów, a nie oszukujmy się, ten właśnie gat... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Bezpieczna Przystań

5.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[...] istnieją marzenia, które nawiedzają nas tuż po przebudzeniu. To one sprawiają, że warto żyć.” W małym, południowym miasteczku nie wiadomo skąd i dlaczego pojawia się Katie. Kobieta zamieszkuje mały domek na odludziu i pracuje w lokalnej knajpce. Unika kontaktu z mieszkańcami miasteczka i żyje samotnie. Wszystko zmienia się gdy do domku o... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

Bezpieczna przystań

{} WYBÓR REDAKCJI
13.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do tej pory przeczytałam zaledwie jedna książkę autor, bardziej z ciekawości o co tyle szumu wokół jego osoby, niż z prawdziwej potrzeby, za to z chęcią oglądam filmy na podstawie jego powieści. Tym razem chodziło bardziej o oderwanie się na moment od mocniejszej literatury. Pomyślałam też, że skoro film widziałam kilkakrotnie warto zapoznać się r... {} Recenzja książki Bezpieczna przystań

@karolkaczyta@karolkaczyta {}× 3
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe