Recenzje książki "Biały pył. Piekło na K2"

Dodaj swoją recenzję

K2

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Biały pył. Piekło na K2" to premiera sprzed tygodnia i ciut, ciut od Wydawnictwa Agora. Przyznaję się bez bicia, że czaiłam się na nią od dłuższego czasu i wypatrywałam za każdym razem jak zmierzał do mnie kurier. Miałam nadzieję, że będę mogła Wam o niej opowiedzieć jeszcze przed premierą, ale dojechała do mnie w dniu premiery, dlatego dziś dopi... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

"W góry się idzie, bo są"

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Na górę się nie wchodzi, tylko się ją zdobywa". Zdobycie zimą najniebezpieczniejszego ze szczytów świata, jakim jest K2 to jedno z największych marzeń każdego himalaisty. U jej podnóża melduje się polska wyprawa, złożona z wybitnych indywidualności. Czy będą potrafili współpracować? W oczekiwaniu na próbę zdobycia szczytu na wierzch wychodzą wza... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@coolturka104@coolturka104 {}× 7

Góra Gór

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przez całkowity przypadek w moje ręce wpadła książka popełniona przez Krzysztofa Koziołka. To już jest dwudziesta historia w jego karierze, ale do tej pory nazwisko nie było mi znane. Może dlatego, że nie interesuję się specjalnie wspinaczką wysokogórską. Od gór zawsze wolałam szum morza i lasu a znanych himalaistów mogę wymienić zaledwie kilku, z... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@jorja@jorja {}× 17

Recenzja - Biały pył

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA PRZEDPREMIEROWA #krzysztofkoziołek @wydawnictwoagora Data premiery : 25.08.2021 🏔️ Kierownik wyprawy Paweł Bochenek razem ze swoim zespołem składającym się z kilkunastu osób przeprowadza atak na Górę Gór, słynną K2. Oprócz doświadczonych himalaistów jest wśród nich nowicjusz, dziennikarz Krzysztof Garda, który jest też obserwatorem całej ... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@monia.czyta@monia.czyta {}× 5

Biały pył - biała śmierć

{} WYBÓR REDAKCJI
7.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto z nas nie lubi przekraczać granic swej wytrzymałości i testować swojego organizmu? A co gdy dochodzi do tego ekstremalna wysokość i chłód, jakiego w życiu nie znaliście? "Biały pył. Piekło na K2" to opowieść o polskiej wyprawie na szczyt góry K2. Jest to historia ludzi, którzy poświęcili całe życie, by zdobyć "górę gór". Nic nie jest w stanie... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@izka91201@izka91201 {}× 1

Niska Garda

{} WYBÓR REDAKCJI
26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

16 stycznia 2021 roku Nepalczycy stanęli na szczycie K2. Było to pierwsze zimowe zdobycie tej góry. Polski himalaizm wielokrotnie miał na K2 zimą chrapkę, co miało być kropką nad „i”, ukoronowaniem polskiego himalaizmu zimowego. Krzysztof Koziołek w swojej najnowszej powieści „Biały pył. Piekło na K2” próbuje zmienić rzeczywistość i w bazie pod sz... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@justyna_@justyna_ {}× 7

Mroczny, porywający, górski kryminał!

{} WYBÓR REDAKCJI
18.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jednym z największym wyzwań każdego pisarza kryminałów jest to, by umiejscowić akcję swojej powieści w ciekawym, intrygującym i nieszablonowym miejscu. Zwycięsko na tym polu wyszedł z pewnością popularny i ceniony polski autor - Krzysztof Koziołek, który umieścił akcję swojej najnowszej powieści na zboczu najtrudniejszej w zdobyciu góry świata - ... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

@Uleczka448@Uleczka448 {}× 6

W białym pyle grozy

{} WYBÓR REDAKCJI
16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Lodowi Wojownicy nie rodzą się na ulicy... - Nie lubią życia w dolinach i w biegu!... - Bo jeśli żyją, to tylko w mrozie i śniegu!” Większość książek o tematyce górskiej przeczytałem jednym tchem. O tych najwyższych, Himalajach i Karakorum, nie byłbym w stanie wyliczyć, a przecież literatura górska nie kończy się w najwyższych górach świata. ... {} Recenzja książki Biały pył. Piekło na K2

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl