Recenzje książki "Błękitnokrwiści"

Dodaj swoją recenzję

,,Błękitnokrwiści'' - tego nie wiedziałeś o wampirach.

10.02.2014

Zastanawialiście się kiedyś, jak naprawdę wygląda życie wampirów? Gdzie mieszkają, co może ich zabić, czy umierają, jak wyglądają naprawdę, czy mają wrogów, skąd o nich tyle wiemy, czy mój przyjaciel nie jest wampirem, czy istnieją inne odmiany wygnańców z nieba? Na te i inne pytania w książce ,,Błękitnokrwiści'' odpowiada Melissa de la Cruz. Jedna... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

Błękitnokrwiści - Melissa De La Cruz

12.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieść rozpoczyna się, kiedy ginie jedna z uczennic prywatnej szkoły Duchesne. Do tej ekskluzywnej placówki uczęszcza także główna bohaterka książki, Schuyler Van Alen. Nastolatka nie zna swojego ojca, a matka leży w śpiączce. Nagle w życiu Schuyler zaczyna się dużo dziać – bierze udział w sesji zdjęciowej popularnej marki, otrzymuje zaproszenie c... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

Błękitnokrwiści - magia, mity i świat mody.

29.07.2013

Wampirów... nie ma wśród nas, nie łudźmy się. Tych, w których żyłach dosłownie płynie błękitna krew, nie należy szukać na jakiejś prowincji, w cieniu, kryjących się w mrokach nocy. Oni żyją w świetle - świetle jupiterów i fleszy, błyszcząc w najwyższych kręgach towarzyskich Nowego Jorku! Mity o wampirach powstały prawdopodobnie z powodu wierzeń rel... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

Świat Błękitnokrwistych

13.01.2013

Wampiry zdominowały nasz świat. Są wszędzie. Ukrywają się w najmniej oczekiwanych przez nas miejscach. Może to nasi przyjaciele albo pani ze sklepu na rogu, albo może chłopak, koło którego siedzimy w autobusie. Tyle o nich czytamy w książkach i oglądamy na ekranie. Ale tak naprawdę w nie nie wierzymy. Bo to przecież nierealne, żeby nie zauważyć, że... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

"Błękitnokrwiści" Melissa de la Cruz

12.05.2012

Wyobrażasz sobie wampiry, które zamiast polować na ludzi, chodzą po drogich sklepach i biorą udział w sesjach zdjęciowych? Ubierają się u najlepszych projektantów, chodzą na pokazy mody, występują w nich. Uczą się w elitarnym liceum Duchesne. Piękni i nieśmiertelni. Niemożliwie próżni i czasem niebezpieczni. Tak są przedstawione w książce „Błękitno... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

@April@April {}

Świat wampirów rządzi się własnymi prawami

5.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę przeczytałam dokładnie przedwczoraj i sama nie wiem co o niej myśleć. Nie była znów taka zła, ale jakaś specjalnie dobra również nie. A może to ja mam ostatnio za duże wymagania? No więc, pierwsze co mi się skojarzyło po kilku rozdziałach, że jest to kolejna książka 'Plotkara'. Bogate dzieciaki, Nowy Jork, Upper East Side, wspaniała szkoła ... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

Błękitnokrwiści. Tom 1

28.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Obecnie książki o wampirach irytują lub zachwycają. Należę do tych osobników którzy lubią przekonać się na własnej skórze jak smakują kolejne wydania historii, mających zazwyczaj taki sam początek i koniec. „Błękitnokrwiści” to książka która niespecjalnie mnie kusiła, a znajdujące się na okładce zdanie „Jeszcze nigdy w historii wampiry nie były t... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

@Natula@Natula {}

Błękitnokrwiści i nieprzyzwoicie bogaci.

28.06.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patrząc na tę książkę na półkach w Empiku można by rzec - kolejna głupia opowieść o wampirach. Ja jednak zdecydowałam się ją przeczytać i stwierdziłam, że wcale taka zła nie jest. Wampiry to w świecie przedstawionym przez Panią de la Cruz to śmietanka towarzyska. Prawdziwa elita. Okropnie bogata, mająca władzę i specjalne przywileje. Nie zadająca... {} Recenzja książki Błękitnokrwiści

@Nyx@Nyx {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe