Recenzje książki "Bogini Oceanu"

Dodaj swoją recenzję

Bogini oceanu

24.08.2013

"Bogini oceanu" to pierwsza część rozpoczynająca cykl "Wezwanie bogini" autorstwa P.C Cast, która głównie kojarzona jest za sprawą serii "Dom Nocy", napisaną razem ze swoją córką. Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to niezwykle magiczna okładka, którą wydawnictwo zdecydowanie może zaliczyć do udanych, poza tym tekst na skrzydełkach również mnie za... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

"Bogini oceanu" P.C. Cast

18.07.2013

Christine Canady urządza sobie samotny wieczór urodzinowy z szampanem, kurczakiem i babskimi filmami. Wszyscy zapomnieli o jej urodzinach, nawet rodzice i dawna przyjaciółka ze szkoły średniej. Nieco upita postanawia odprawić rytuał, który znalazła w starej książce o mitologii. Wypowiada życzenie do bogini Gai, prosi, aby w jej życiu pojawiła się m... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

@April@April {}

Odkryj w sobie Boginię!

26.03.2013

Bogini oceanu jest pierwszą książką z cyklu Wezwanie Bogini i uważam ją za naprawdę intrygujące dzieło. Pisarka skupiła się na przedstawieniu kobiety jako niezależnej postaci. Główna bohaterka skończyła właśnie 25 lat i zamarzyła o tym, aby w jej życiu pojawiła się magia. CC jest Sierżantem Sił Lotniczych i czeka ją ważne zadanie. W przeddzień wylo... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

Bogini Oceanu

12.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pomyślał, że serce pęknie mu z radości. Była jego! Jakiś niezwykły cud sprawił, że pragnęła go tak mocno jak on jej." Christine Canady, CC, pracuje w Centrum Łączności w Bazie Sił Powietrznych. Od zawsze czuła, że nie jest w odpowiednim miejscu i szukała swego przeznaczenia. Znalazła je w wojsku. Ład, porządek i ciągłe zmiany sprawiały, że CC ni... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

Nasza recenzja książki "Bogini Oceanu"

26.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja pochodzi z naszego bloga MyBooks - Nasze recenzje Od pierwszych stron autorka bestsellerowej serii "Dom Nocy" rzuca nas w wir magii i mitologi. Od pierwszych stron czaruje nas także barwna postać Christine Candy (dla przyjaciół CC). Jako singielka i kobieta z bezbarwnym życiem w dniu 25 urodzin wypowiada życzenie, które ma odmienić jej ży... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

Bogini Oceanu

5.01.2013

Phyllis Christiane Cast to amerykańska autorka książek fantastycznych i romantycznych. Popularność przyniosła jej, napisana wraz z córką seria Dom Nocy. Piąta książka z tej serii, trafiła na pierwsze miejsce listy bestsellerów w USA Today i The Wall Street Journal. Cast obecnie mieszka i pracuje w Oklahomie. „Ukrywana rozpacz może sprawić, że czło... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

W oceanie i na lądzie

30.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Żałuję, że wcześniej nie zabrałam się do przeczytania ,,Bogini Oceanu". Miałam co do niej pewne uprzedzenia. Np: że będzie miała podobne wątki jak inne książki P.C Cast, że bohaterzy będą skopiowani, ale moje obawy rozwiewały się z każdą na nowo odkrytą stroną. Pomysł na fabułę jest wyjątkowy i interesujący. Wykonanie z resztą jeszcze lepsze ;) Co ... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

@Greeyy@Greeyy {}

Bogini oceanu

19.10.2012

P.C.Cast to autorka znana wszystkim wielbicielom książek. Przede wszystkim z serii "Dom Nocy" pisanej wspólnie z córką Kristin. Cykl ten jedni kochają, inni nienawidzą; opinie są podzielone. Pisarka tworzy również kilka innych serii: Partholon, W kręgu mocy Partholonu oraz Wezwanie bogini. Bohaterką "Bogini oceanu" jest Christine Canady, która w ... {} Recenzja książki Bogini Oceanu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe