Recenzje książki "Bracia Di Caro"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja ambasadorska i booktourowa

2.06.2022

[…] Kocham go, ale przestałam mu ufać. A miłość bez zaufania przypomina kwiat bez wody - usycha czasem, często szybciej, niż zakładamy[…] Zaufanie to postawa każdego związku. Tajemnice, sekrety i ukrywanie prawdy to rzeczy, które sprawią, że związek nie będzie trwały. Jednakże najgorsza rzecz to jest to, jak prawda wychodzi na jaw. Jak fiksacja ... Recenzja książki Bracia Di Caro

Bracia Di Caro ~ K. Litkowiec

6.05.2022

" Bracia Di Caro" ~ K. Litkowiec Kylie to młoda, zaledwie 19-letnia kobieta, której w jednej chwili zawalił sie caly świat.. Nie mogąc poradzić sobie z żalem i bezsilnością, a takze wyrzutami sumienia postanawia w końcu skończyć ze swpim życiem. Wydawałoby się, że nic już nie odmieni jej losu az tu nagle życie stawia na jej drodze Marco dając tym... Recenzja książki Bracia Di Caro

♡ 𝑅𝑒𝑐𝑒𝑛𝑧𝑗𝑎 ♡

1.04.2022

Dzień dobry! #bookstagram za oknem pogoda niesprzyjająca spacerom nie pozostaje nic innego, jak tylko owinąć się kocem z książką w dłoni. Dziś wreszcie mogę wam zostawić recenzję, książki, która mnie oczarowała, a jednocześnie sprawiła, że boję się sięgnąć po drugą część ???? - Mój ojciec często powtarza, że wszystko jest do zdobycia, ale do każd... Recenzja książki Bracia Di Caro

Bracia di Caro t. 1

8.03.2022

RECENZJA „Nie powiedziałam ci, że to był błąd ani żebyśmy o tym zapomnieli, tylko dlatego, że nawet według mnie brzmi to żałośnie. Nie znaczy to jednak, że pragnę powtórki, a tym bardziej czegoś więcej”. Kinga Litkowiec zaskakuje i oferuje nam kolejną książkę, w której poruszane są trudne relacje, zachowania no i oczywiście półświatek mafii. Tym... Recenzja książki Bracia Di Caro

Bracia Di Caro

26.02.2022

19-letnia Kylie Scott zostaje z dnia na dzień sama. Okrutny los postanowił odebrać jej rodzinę wystawiając tym samym na ciężką próbę. Kylie pogrążając się w poczuciu winy za śmierć bliskich popada w depresję. Przestaje o siebie dbać i coraz częściej miewa myśli samobójcze. Kiedy nadchodzi dzień w którym myśli te chce zamienić w czyny na jej drodze... Recenzja książki Bracia Di Caro

RECENZJA

23.02.2022

Recenzja „BRACIA DI CARO” TOM 1 KINGA LITKOWIEC – AUTOR WYDAWNICTWO: AKURAT NIC NIE BYŁO OCZYWISTE NIC NIE BYŁO BEZPIECZNE NIC NIE BYŁO NORMALNE Życie pisze nam scenariusz tylko jakie, nikt tego nie wie. Co się wydarzy, kiedy wszystko okaże się czymś czego nikt się nie spodziewał. Kiedy myślisz, że wszystko tak naprawdę jest przypadkiem, a o... Recenzja książki Bracia Di Caro

BRACIA DI CARO

12.02.2022

„Bracia di Caro” to pierwszy tom kolejnej fantastycznej mafijnej serii znakomitej autorki Kingi Litkowiec. Tym razem zacznę od końca. Tak się nie robi – nie zostawia się czytelnika w takim momencie. No ej. Pozostaje mi czekać na kolejny tom. Kinga Litkowiec po raz kolejny udowodniła, że zasługuje na miano „królowej” romansów mafijnych. Nasza główn... Recenzja książki Bracia Di Caro

Bracia Di Caro tom 1

8.02.2022

"Bracia Di Caro" to najnowsza książka Kingi Litkowiec - autorki, którą chwali wiele czytelniczek i przez ktore zostala ona okrzyknięta królową romansów mafijnych! Czy według mnie słusznie? Cóż nie czytałam poprzednich książek autorki więc nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ale z checią podzielę się z Wami moimi odczuciami podczas czytania tej po... Recenzja książki Bracia Di Caro

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl