Recenzje książki "Cisza"

Dodaj swoją recenzję

Cisza - Becca Fitzpatrick

12.12.2013

"Cisza" jest trzecią częścią cyklu Szeptem. Po przeczytaniu "Szeptem" i "Crescendo" byłam nastawiona pozytywnie do kolejnych części, ponieważ historia Patcha i Nory bardzo mi się spodobała :) . Według końcówki "Crescendo" pocałunki wyżej wymienionych przerywa prawdziwy ojciec Nory i jego podwładne Nefily. Pewnie zastanawiacie się co będzie dalej... {} Recenzja książki Cisza

Cisza

17.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cykl Szeptem znany jest chyba wszystkim, a lubiany na pewno przez większość czytelników. Ja także darzę ten cykl sympatią, dlatego gdy tylko nadarzyła się okazja przeczytania kolejnej części, niezwłocznie z niej skorzystałam. Tym razem spotykamy Norę kilka miesięcy po dramatycznych wydarzeniach, kiedy w końcu poznała tożsamość Czarnej Ręki. Niestet... {} Recenzja książki Cisza

Cisza - Becca Fitzpatrick

24.02.2013

Po przeczytaniu "Szeptem" i "Crescendo" musiałam natychmiast zabrać się za czytanie trzeciej już części z tej serii. Nie wyobrażałam sobie, że mogę tak po prostu przerwać czytanie tej serii w takim momencie - nie wiedząc co wydarzy się dalej i czy miłość Nory i Patcha przetrwa. Nora zostaje porwana. Budzi się na cmentarzu i nie pamięta wydarzeń z ... {} Recenzja książki Cisza

@Hooney@Hooney {}

Cisza...

15.11.2012

Kiedy skończyłam czytać „Crescendo” o drugiej w nocy, mimo późnej pory miałam ochotę od razu sięgnąć po kolejną część sagi. Jednak mój organizm się zbuntował i przygodę z „Ciszą” rozpoczęłam następnego dnia. „-Fajna noc. - Zdjęłam kask i podałam go Patchowi. - Jestem zakochana w twojej pościeli. -Tylko w niej się kochasz? -Nie, w materacu też.” ... {} Recenzja książki Cisza

Cisza

19.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie mogłam przywołać wspomnienia, jak się tutaj znalazłam. Nie mogłam sobie nic przypomnieć. Tak jakby całą minioną noc wyrwano mi ze świadomości." Przed sięgnięciem po Ciszę miałam ogromne obawy, gdyż po przeczytaniu Crescendo byłam bardzo zawiedziona i bałam się, że kolejna część sprawi, że to co ukochałam sobie w Szeptem ponownie zostanie ... {} Recenzja książki Cisza

Silence

18.06.2012

Pewnej nocy Nora budzi się na cmentarzu. W głowie ma pustkę, nie pamięta ostatnich pięciu miesięcy swojego życia. Nie wie kto ją porwał. Nie wie nic. W głowie ma tylko czerń. Magnetyczną czerń lśniących oczu. Oczy należą do kogoś kogo znała i z kim była bardzo związana przed porwaniem. Czy Nora odzyska pamięć? Czy dowie się kto ją uprowadził i dlac... {} Recenzja książki Cisza

@Drrim@Drrim {}

Cisza..

8.05.2012

"Cisza" jest trzecią książką pani Fitzpatric z cyklu Szeptem. Ta pozycja jest nie gorsza niż poprzednie części. Opowiada o dalszych przygodach Nory zakochanej w Patchu-upadłym aniele. Z jakimi przeciwnościami losu muszą się zmagać w "Ciszy"? Nora budzi się w nocy na cmentarzu. Nie pamięta nic w przeszłych pięciu miesięcy. Okazuje się, że została p... {} Recenzja książki Cisza

Cisza

2.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opowiem Wam pewną historię. Pewna dziewczynka przeczytała kiedyś książkę Becci Fitzpatrick pt.: "Szeptem", była to pierwsza część serii. Po jej przeczytaniu stwierdziła "To po prostu arcydzieło, jest świetna!". Jakiś czas po tym przeczytała drugą część pt.:"Crescendo", wtedy pomyślała: "Nadal świetna, choć z maleńkim minusikiem". W końcu nadszedł u... {} Recenzja książki Cisza

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe