Recenzje książki "Czas na ciszę"

Dodaj swoją recenzję

"Czas na ciszę"

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasami jestem zbyt zmęczona, by czuć żal wobec życia. Zbyt zmęczona, by wykrzesać siły na miłość”. Oksana jest utalentowaną muzycznie, młodą, skromną, pracowitą dziewczyną. Ma niesamowity głos, który potrafi ogrzać i poruszyć niejedno serce. Mieszka w małej wiosce z ojcem i bratem. Zaznała w swoim życiu wiele goryczy i smutku. Jako mała dz... {} Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

22.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jesteście z gatunku ludzi,którzy najpierw myślą potem robią czy na odwrót? Wierzycie,że od miłości da się uchronić,czy to uczucie spada na człowieka jak grom z jasnego nieba? "-po czym poznać,że to kobieta z którą chce spędzić resztę życia? -po prostu to czujesz.Patrzysz na nią a twoje ciało staje się miękkie niczym plastelina.Ona podchodzi i for... {} Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

18.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"...Cisza jest częścią nas samych, jest elementem pustki. W każdej ciszy można usłyszeć dźwięk, tylko musisz się w nią dobrze wsłuchać. Cisza nigdy nie jest całkowita. W niej zawsze można usłyszeć melodię..." "Czas na ciszę" to trzecia część cyklu "Płomienie". Pierwszej, przyznaję z bólem serca nie czytałam, druga mnie zauroczyła, a trzecia... {} Recenzja książki Czas na ciszę

@Lirith@Lirith {}× 1

Czas na ciszę

14.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka pt.: „ Czas na ciszę” to trzeci tom z serii. Drugi tom to książka pt.: „@Link”. Oksana nie ma łatwego życia. Straciła matkę, a jej młodszy brat walczy z mukowiscydozą i tę walkę zaczyna przegrywać. Pracuje nocami w piekarni, a za dnia pomaga ojcu w opiece nad bratem. Praktycznie nie ma własnego życia, nie ma na niego ani czasu, ani si... {} Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

11.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oksana potrafi śpiewać tak, że jej głos przenika ludzkie dusze, rozpala serca, a z oczu wyciska łzy. Ale jej największe marzenie wcale nie jest związane z muzyką. Straciła już matkę, a teraz może również stracić młodszego brata, Tomka, który zmaga się z ciężką chorobą. Targana sprzecznymi emocjami dziewczyna decyduje się wystartować w eliminacjach... {} Recenzja książki Czas na ciszę

@iza.81@iza.81 {}× 4

Czy cisza ukoi Twoje serce?

11.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czas na cisze Anny Dąbrowskiej jest moim pierwszym spotkaniem z autorką oraz serią. Nie miałam okazji czytac poprzednich części, ale jestem przekonana, że z przyjemnością po nie sięgnę. Czas na cisze to książka skierowana do młodzieży, choć i dorosły może spędzić z nią dobry wieczór :) książka jest lekka i czyta się ją bardzo szybko. Oksana to d... {} Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

10.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szczerze, zaczynając czytanie nie spodziewałam się, że ta książka przyniesie ze sobą tyle emocji. Oksana ciężko pracuje nie mając chwili odpoczynku. Przez chorobę młodszego brata musi stale twardo stąpać po ziemi, by pomóc najbliższym. Jest wiecznie przemęczona i nie ma chwili dla siebie. Jej jedynym wsparciem są przyjaciele i ojciec. Nagle przed... {} Recenzja książki Czas na ciszę

"Czas na ciszę" Anna Dąbrowska

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyszedł czas na kolejną serię. Tym razem zamierzam Wam zaprezentować literaturę młodzieżową, która podchodzi pod powieść romans, autorki Anny Dąbrowskiej. Co prawda, rozpoczęłam tę serię od trzeciego tomu, czyli "Czas na ciszę". Książka spisała się nieźle jako samodzielnie funkcjonująca powieść, jednak czy na tyle dobrze, abym sięgnęła po poprze... {} Recenzja książki Czas na ciszę

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl