Recenzje książki "Czas na ciszę"

Dodaj swoją recenzję

Czas na ciszę

9.02.2022

Anna Dąbrowska i jej powieści od jakiegoś już czasu chodziły za mną krok w krok. Ba! Nawet trzy z jej dorobku czekały cierpliwie na mojej półce. Kilka dni temu z jakiegoś powodu mój wzrok przyciągnęła książka Czas na ciszę. Stwierdziłam, że chyba właśnie nadszedł czas na to, bym poznała tę historię i pozwoliła jej zawładnąć moimi myślami. Jak w mo... Recenzja książki Czas na ciszę

"Czas na ciszę"

23.01.2021

„Czasami jestem zbyt zmęczona, by czuć żal wobec życia. Zbyt zmęczona, by wykrzesać siły na miłość”. Oksana jest utalentowaną muzycznie, młodą, skromną, pracowitą dziewczyną. Ma niesamowity głos, który potrafi ogrzać i poruszyć niejedno serce. Mieszka w małej wiosce z ojcem i bratem. Zaznała w swoim życiu wiele goryczy i smutku. Jako mała dz... Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

22.12.2020

Jesteście z gatunku ludzi,którzy najpierw myślą potem robią czy na odwrót? Wierzycie,że od miłości da się uchronić,czy to uczucie spada na człowieka jak grom z jasnego nieba? "-po czym poznać,że to kobieta z którą chce spędzić resztę życia? -po prostu to czujesz.Patrzysz na nią a twoje ciało staje się miękkie niczym plastelina.Ona podchodzi i for... Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

18.12.2020

"...Cisza jest częścią nas samych, jest elementem pustki. W każdej ciszy można usłyszeć dźwięk, tylko musisz się w nią dobrze wsłuchać. Cisza nigdy nie jest całkowita. W niej zawsze można usłyszeć melodię..." "Czas na ciszę" to trzecia część cyklu "Płomienie". Pierwszej, przyznaję z bólem serca nie czytałam, druga mnie zauroczyła, a trzecia... Recenzja książki Czas na ciszę

@Lirith@Lirith × 1

Czas na ciszę

14.12.2020

Książka pt.: „ Czas na ciszę” to trzeci tom z serii. Drugi tom to książka pt.: „@Link”. Oksana nie ma łatwego życia. Straciła matkę, a jej młodszy brat walczy z mukowiscydozą i tę walkę zaczyna przegrywać. Pracuje nocami w piekarni, a za dnia pomaga ojcu w opiece nad bratem. Praktycznie nie ma własnego życia, nie ma na niego ani czasu, ani si... Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

11.12.2020

Oksana potrafi śpiewać tak, że jej głos przenika ludzkie dusze, rozpala serca, a z oczu wyciska łzy. Ale jej największe marzenie wcale nie jest związane z muzyką. Straciła już matkę, a teraz może również stracić młodszego brata, Tomka, który zmaga się z ciężką chorobą. Targana sprzecznymi emocjami dziewczyna decyduje się wystartować w eliminacjach... Recenzja książki Czas na ciszę

@iza.81@iza.81 × 4

Czy cisza ukoi Twoje serce?

11.12.2020

Czas na cisze Anny Dąbrowskiej jest moim pierwszym spotkaniem z autorką oraz serią. Nie miałam okazji czytac poprzednich części, ale jestem przekonana, że z przyjemnością po nie sięgnę. Czas na cisze to książka skierowana do młodzieży, choć i dorosły może spędzić z nią dobry wieczór :) książka jest lekka i czyta się ją bardzo szybko. Oksana to d... Recenzja książki Czas na ciszę

Czas na ciszę

10.12.2020

Szczerze, zaczynając czytanie nie spodziewałam się, że ta książka przyniesie ze sobą tyle emocji. Oksana ciężko pracuje nie mając chwili odpoczynku. Przez chorobę młodszego brata musi stale twardo stąpać po ziemi, by pomóc najbliższym. Jest wiecznie przemęczona i nie ma chwili dla siebie. Jej jedynym wsparciem są przyjaciele i ojciec. Nagle przed... Recenzja książki Czas na ciszę

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl