Recenzje książki "Czwarta małpa"

Dodaj swoją recenzję

Dobry thriller + kilka uwag :)

7.10.2021

Na okładce tej książki, tuż pod nazwiskiem autora, znajduje się napis "Mroczna i pełna zwrotów akcji powieść". Okej, zacznijmy więc od odpowiedzi na te dwa pytania: 1) Czy ten tekst jest mroczny? 2) Czy ten tekst jest pełen zwrotów akcji? Co do mroku... Niewątpliwie mamy tu dużo przemocy, scen pełnych makabry, znęcania się, czasem naprawdę m... Recenzja książki Czwarta małpa

BA
@Bartlox
× 8

Czwarta małpa

1.08.2021

Czwarta małpa prześladowała mnie już od ponad roku. Wciąż widziałam okładkę tej książki, czy to na Instagramie, czy w księgarni. Kiedy na mojej półce zagościł najpierw tom trzeci, a później drugi - uznałam, że dłużej tak być nie może. Postanowiłam w końcu sięgnąć po ten tytuł i sprawdzić na własnej skórze, czy jest on rzeczywiście tak dobry. Jak m... Recenzja książki Czwarta małpa

Czwarta małpa

15.06.2021

Ufff.... co tu się wydarzyło! Kojarzycie trzy małpki, które zasłaniają sobie uszy, oczy i usta? Oznaczają kolejno: "nie słyszę nic złego" "nie widzę nic złego" "nie mówię nic złego". Seryjny morderca z naszej powieści wziął sobie to dość głęboko do serca uznając, że zgodnie z legendą była jeszcze czwarta małpka, która "nie czyni nic złego". Na t... Recenzja książki Czwarta małpa

Nie oceniaj książki po okładce.

6.02.2021

Z przykrością muszę przyznać, że książka leżała u mnie dłuższy czas na przeczytanie, ponieważ nie spodobała mi się okładka. Poleciła mi ją znajoma bibliotekarka, a ja jakoś nie miałam zapału i chęci do tego tytułu. Już teraz wiem, że był to z mojej strony ogromny błąd. Ogromny. Z początku nie byłam przekonana co do głównego bohatera, Sama. Nie wz... Recenzja książki Czwarta małpa

Pamiętniki mordercy

5.02.2021

Tę książkę musiałam sobie dozować, bowiem znajdujący się w niej ładunek okrucieństwa przepalał moje bezpieczniki. Dostajemy nie tylko niesamowitą historię kryminalną, ale również arcyciekawy wgląd w umysł mordercy poprzez strony jego pamiętnika. Czy tylko mnie ta książka przypomina serię o Lincolnie Rhyme, J.Deavera? Niebanalna zagadka, myśli z... Recenzja książki Czwarta małpa

Czwarta małpa

25.01.2021

Siemka ludziki😊 Co tam u Was? Jak zdrówko? Mnie to cholerne przeziębienie nie chce puścić 🙈 mecze się od czwartku ale jestem dobrej myśli -oby do piątku przeszło 😂 Mam dla Was krótki opisik książki która przeczytałam już daaaaawno temu dzięki poleceniu @zaczytana_tak_po_prostu ale no ta książka zasługuje na to żeby o niej mówić głośno i dużo! 😁 ... Recenzja książki Czwarta małpa

⭐RECENZJE⭐

31.12.2020

"Nie można bawić się w Boga, nie zadając się przy tym z szatanem" Hej, hej 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Seria #4MK mnie porwała! Każda książka ma coś w sobie. Dreszczyk, grozę, popapranie. Czytaliście? Macie w planach? Zapraszam na recenzje całej trylogii! ⭐RECENZJE⭐ "Czwarta małpa" Zabójca #4MK od lat jest poszukiwany przez policję. Pewnego dnia jakiś przechodzie... Recenzja książki Czwarta małpa

recenzja

25.11.2020

Trzy mądre małpy reprezentują zasadę „nic nie widziałem, nic nie słyszałem, nie mówię nic złego”. Ale czwarty zabójca małp podąża również za słowami czwartej małpy: „nie czyń zła”. Karze tych, którzy czynią zło, porywając ich bliskich. Następnie wysyła do adresatów jedno ucho, potem jedno oko, a na końcu język, aby wyznali swoje zbrodnie, zanim za... Recenzja książki Czwarta małpa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl