Recenzje książki "Dogonić rozwiane marzenia"

Dodaj swoją recenzję

Dogonić rozwiane marzenia

26.01.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czy zdarza ci się, że masz ochotę uciec od swojego życia? (…) czy kiedykolwiek przychodzi ci do głowy, że życie nie jest takie, jak to planowałaś? Czy pragnęłaś czegoś, czegokolwiek, co by cię przebudziło?” Kiedyś Samantha była niezależną i ambitną kobietą z tysiącem planów na przyszłość. Wierzyła, że mąż, dzieci i dom są tym, co pozwoli jej pocz... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

Niesamowita, wzruszająca powieść psychologiczna.

10.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elizabeth Flock karierę dziennikarską rozpoczęła od pisania tekstów do magazynów„Time” i „People”, które były często publikowane na pierwszych stronach. Pracowała również dla jednej ze stacji kablowych, była korespondentem CBS News i przekazywała bezpośrednie wiadomości z Londynu, Hawany i Hong Kongu. Mimo tak licznych sukcesów dziennikarskich za... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

@Perzka@Perzka {}

poruszająca

19.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dogonić rozwiane marzenia to opowieść o dwóch kobietach – matce i córce, opowiedziana z perspektywy obydwu z nich. Samantha – kura domowa, matka trójki dzieci. W jej Zycie wkrada się monotonia. Wszystko ją przytłacza, męczy, irytuje. Co dzień przecież robi to samo. A przecież zanim to wszystko osiągnęła marzyła właśnie o takim życiu. I jeszcze kłop... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

Dogonić rozwiane marzenia

17.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dawno już nie miałam styczności z powieścią, która wywołała by u mnie tyle emocji. Historia życia Samanthy Friedman i jej adoptowanej córki Cameron wciągnęła mnie bez reszty. Ale zacznijmy od początku. Samantha, zabiegana matka trójki dzieci, na co dzień załatwia miliony różnych domowych obowiązków, w których nawale nie może znaleźć czasu dla sieb... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

Jak bańki mydlane

7.02.2012

Elizabeth Flock to jedna z moich ulubionych autorek. Po jej powieści sięgam w ciemno gdyż wiem , że są one gwarancją dobrze spędzonego czasu. Podobnie było z "Dognić rozwiane marzenia"- gdy tylko zobaczyłam zapowiedź tej książki wiedziałam, że muszę koniecznie ją przeczytać. Nawet nie czytałam opisu na stronie wydawnictwa- i tak wiedziałam, że ksią... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

Dogonić rozwiane marzenia

29.01.2012

Z lekkim przestrachem podchodziłam do tej pozycji, bo po innej powieści wydanej przez to wydawnictwo (Obudzić szczęście) nie wierzyłam, że jeszcze jakaś inna książka z tego gatunku stanie się lepsza, jednak myliłam się. Dogonić rozwiane marzenia zupełnie jak jej poprzedniczka dała mi chwilę wytchnienia od codziennych obowiązków, a także pasjo... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

@Darcy@Darcy {}

Dogonić rozwiane marzenia

5.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po wcześniejszej lekturze "Krzyku ciszy" Elizabeth Flock, wiedziałam, że nie pisze ona lekkich i łatwych książek. "Dogonić rozwiane marzenia" to psychologiczna powieść o skomplikowanych relacjach rodzinnych, które poznajemy oczami Samanthy i jej córki, Cammy. Głównymi bohaterami powieści są państwo Friedmannowie, Samantha i Bob, którzy po ślubie ba... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

Dogonić rozwiane marzenia

9.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas ma marzenia dotyczące przyszłości: idealny partner, zdrowe, inteligentne dzieciaki, uroczy domek z ogródkiem czy satysfakcjonująca praca. Jednak czasami sprawy wymykają się spod kontroli i nasze plany okazują się się kruszyć jak szkło. Piękne życie wymarzyła sobie Samantha. Kiedyś była niezależna, adorowana przez swojego mężczyznę, pla... {} Recenzja książki Dogonić rozwiane marzenia

@Natula@Natula {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe