Recenzje książki "Dom nieba i oddechu. Część 1"

Dodaj swoją recenzję

Tajemnice Daniki

13.08.2022

Księżycowe Miasto od pierwszego tomu wzbudza kontrowersje. Jest to pierwsza seria autorki dla dorosłych, także nie boi się ona tutaj wplatać scen łóżkowych czy używać wulgarnych słów. Dodatkowo Wydawnictwo oba tomy podzieliło na dwie części, tłumacząc to wygodą czytelnika oraz dbałością o stan książki. Wielu nie zgadzało się z tym argumentowaniem.... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Fascynująca kontynuacja

29.06.2022

Nowa książka Sary J. Maas, podzielona na dwie części, juz jest na rynku! Druga z nich miała premierę 1 czerwca. Ja dziś przychodzę do was z opinią pierwszej części. "Dom nieba i oddechu" to kontynuacja Księżycowego miasta. Po wydarzeniach z pierwszego tomu Bryce i Hunt pragną powrócić do normalności. Między nimi bardzo iskrzy, ale nie spieszą się... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Mogło być lepiej..

5.06.2022

„Dom nieba i oddechu. Część 1” to drugi tom cyklu „Księżycowe Miasto”, znów niestety podzielony na części. Dwie części pierwszego tomu czytałam i recenzowałam jakieś dwa lata temu, a ich recenzje możecie przeczytać @Link i @Link. Znani z poprzedniego tomu Bryce Quinlan i Hunt Athalar próbują wrócić do normalności. Chcą zaznać trochę spokoju, wy... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

„Poczuł ukłucie w sercu. A niech go Solas spali, ona jest gotowa to zrobić — chronić go przed...

1.06.2022

„Poczuł ukłucie w sercu. A niech go Solas spali, ona jest gotowa to zrobić — chronić go przed jakąś pieprzoną Archanielicą”, czyli powrót do Księżycowego Miasta. Dom nieba i oddechu to drugi tom cyklu Księżycowe miasto. W tamtym roku czytałam pierwszy tom (również podzielony na dwie części) i myślę, że należy najpierw zapoznać się z nim, ponieważ... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Część 1. ,,Przepaść"

27.05.2022

Korzystając z podziału książki na 2 części, pomyślałam że napiszę o moich odczuciach które miałam do tej pory. Część 2 dopiero zaczęłam czytać, ale o niej napiszę w osobnym poście. Po wydarzeniach z pierwszego tomu Bryce i Hunt próbują wrócić do normalności i względnie im się to udaje... oczywiście do czasu, kiedy pewien mer odwiedza ich przytuln... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Recenzja

15.05.2022

Moim zadaniem na dzisiaj jest zrelacjonowanie książki autorki fantasy, mojej ulubionej, więc ostrzegam, że recenzja może być mało obiektywna☺, mianowicie części pierwszej drugiego tomu serii Księżycowe Miasto, Dom Nieba i Oddechu, Pani Sarah J. Maas. Swoją przygodę z fantasy rozpoczęłam znacznie później niż z innymi gatunkami literackimi, a pie... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Dom Nieba i Oddechu

12.05.2022

”Księżycowe Miasto. Dom Nieba i Oddechu cz.1 ” Chyba każdy wielbiciel fantastyki zna książki Sarah J. Maas. Czytałam i pokochałam zarówno jej Dwory jak i Szklany Tron. To autorka z nieprzeciętnym talentem i niesamowitą wyobraźnią. Jej książki pełne są akcji , zaskakujących wydarzeń i ... namiętności. "Dom Nieba i Oddechu" to drugi tom seri... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

Miłe zaskoczenie!

6.05.2022

Bryce i Hunt po wydarzeniach z poprzedniego tomu, chcą zdecydowanie zwolnić i nacieszyć się wolnością. Starają się dotrzymać słowa dane Asteri i unikają kłopotów i sensacji. Nie jest im jednak dane nacieszyć się swobodą, ponieważ zostają wciągnięci w plany rebeliantów. Muszą zadecydować czy chcą się w to zaangażować czy pozostać w ukryciu, a znają... Recenzja książki Dom nieba i oddechu. Część 1

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl