Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni

Zbigniew Prokopczuk
Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby!W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np.mozzarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np.goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne. Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników i gości.Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując m.in. niezbędne akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-83-7707-043-7, 9788377070437
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
Stron: 144

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl