Recenzje książki "Dopóki nie zajdzie słońce"

Dodaj swoją recenzję

Wojna, miłość, pożądanie - mieszanka wybuchowa

16.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak nigdy wcześniej romansów nie czytałam, tak teraz zdarza mi się to coraz częściej. Czy to znaczy, że się starzeję? :) Oczywiście moje serce dalej jest przy thrillerach i kryminałach, ale lubię gdy przy czytaniu romasideł uśmiecham się sama do siebie :) wiem - obciach - no ale cóż :) mówie jak jest ;) A co wy lubicie w romansach? Ja zawsze po le... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

@justus228@justus228 {}× 2

Rewelacja

17.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka 😘 Dzisiaj przychodzę do Was z opinią książki z BT "Dopóki nie zajdzie słońce" Ewy Pirce ❤ Do przeczytania książki skusiła mnie okładka, która jest świetna. Główny bohater Samuel Ramsay, jest byłym wojskowym, który zmaga się z przeszłością oraz z koszmarami, które zostawiła po sobie wojna. Po śmierci rodziców Sam, musi zaopiekować si... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

KOCHAM TAKIE HISTORIE

24.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W miłości, na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone!!! Tak właśnie było w przypadku lektury I część " DOPÓKI NIE ZAJDZIE SŁOŃCE"!!! Nadal nie mogę się pozbierać. Historia Samuela, bardzo mnie poruszyła i wzruszyła. Choć nie jest to moja pierwsza pozycja książkowa, gdzie jest poruszony w fabule motyw wojny i jej skutki ( wcześniej miałam przyjemność... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

Dopóki nie zajdzie słońce Ewy Pirce - myśli nieuczesane

20.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Myśl pierwsza: Kim jest Ewa Pirce? Myśl druga: Kimkolwiek by nie była Ewa Pirce, ma słabą orientację w tym co pisze. Zaczynając od działań sił specjalnych ogólnie, przez procedury agencji narodowego bezpieczeństwa USAmerykańskiego w szczególe, na zespole PTSD kończąc. Poturbowany przez życie żołnierz służb specjalnych to dla dziewczęcego serducha... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

@Jagrys@Jagrys {}× 6

Kolejna książka Ewy Price

17.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę do was z recenzją książki Ewy Price "Dopóki nie zajdzie słońce" cz. 1. Niedawno w ramach booktouru przeczytałam inną książkę autorki, mianowicie "Zapisane w pamięci". I powiem szczerze miałam duże obawy, że ta książka będzie bardzo podobna do tej pierwszej. I po części się zgadza. Autorka zachowała pewne schematy. Od razu na początku wy... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

odetchnęłam z ulgą

12.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam szczerze, że bałam się sięgać po tę książkę. Z jednej strony bardzo mnie kusiła, bo Sam i Jess zdawali się barwniejszymi postaciami niż Alex i Eva. Chociaż nie wiem czy takiego gburowatego, mrukliwego Sama można nazwać barwniejszym ;) Z drugiej strony, Zapisane w pamięci momentami moocno mnie wymęczyło. Naprawdę mocno. Bałam się, że i ta ... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

@Angel@Angel {}× 2

Dopóki nie zajdzie słońce

4.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z Panią Ewa Pirce jest to moje pierwsze spotkanie. ,,Dopóki nie zajdzie słońce” Jest to opowieść, którą ja bym podzieliła na trzy części : wojna w Afganistanie, skutki wojny, walka ze skutkami. Oczywiście wymieniając ten podział nie mam namyśli kraju czy społeczeństwa tylko naszego bohatera Samuela Remseya- żołnierz, agent CIA- który rozpracow... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

@ela_r22@ela_r22 {}× 4

Opowieść o Samuelu

26.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy czytałam „Zapisane w pamięci” zaciekawiła mnie postać Samuela, ochroniarza Alexa. Autorka nie poruszyła wtedy jego historii, tylko ją bardzo delikatnie zarysowała czym rozbudziła moją ciekawość. Stworzyła książkę, w której znajdziemy losy Samuela począwszy od jego wyjazdów na wojnę, czyli tę. Samuel to chyba najciekawsza postać w tej książce... {} Recenzja książki Dopóki nie zajdzie słońce

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl