Recenzje książki "Drugie życie Bree Tanner"

Dodaj swoją recenzję

Drugie życie Bree Tanner

24.04.2011

Chyba każdy zna pisarkę Stephenie Meyer. Prawie każdy zna sagę „Zmierzch”. Ach! I teraz słyszę brzydkie słowa i odgłosy… bo nie każdy potrafi znieść obecność tej pisarki i tych powieści na światowym rynku. Osobiście nic nie mam do tej pisarki, bo dzięki niej przeniosłam się w cudowny świat wampirów i zakazanej miłości. Cała saga znajduje się na pół... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Spotkanie z Bree Tanner...

14.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny raz miałam okazję podziwiać niesamowity warsztat pisarski Stephenie Meyer, autorki jednej z najlepszych wampirzych sag na świecie. Na samym początku zaznaczę jednak, że jestem wielką fanką tejże pisarki, jak i całej sagi "Zmierzch", więc może się zdarzyć, że będę "słodzić" pani Meyer, aczkolwiek postaram się być jak najbardziej obiektywna. ... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

11.10.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością pani Meyer nie spotykam się po raz pierwszy. Przeczytałam wszystkie jej książki i jestem pod ogromnym wrażeniem jej talentu. Pisze lekko, pewnie i tak, że nie można oderwać oczu od jej książek. Pani Meyer jest jedną z moich ulubionych autorek. Książka opowiada losy Bree, nowonardzonego wampira, mieszkającego i wychowanego przez Ril... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

21.09.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę szczerze przyznać, że nie spodziewałam się wiele po tej niepozornej książeczce i właściwie wcale się nie pomyliłam, bo wiele od niej nie otrzymałam... Ot, naiwna historyjka, którą pani Meyer chce nakarmić fanów sagi, którzy dorzucą kolejne miliony do jej kieszeni. Sam pomysł na historię uważam za niezwykle trafiony - to materiał na naprawdę ... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

20.09.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ogólnie, nie zawiodłam się co do oczekiwań ze strony tej powieści. Było trochę romansu i dramatu, to co lubię wiec mi się podobała. Powieść " Drugie życie Bree Tanner " to krótkie dopełnienie, 3 części sagi Zaćmienia. Ukazuje nam życie wampirów , nieświadomych niebezpieczeństwa, tak naprawdę bezbronnych nie panujących nad tym co się z nimi dzieje.... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

6.09.2010

Jeszcze nie tak dawno byłam wielce zafascynowana powieściami Stephenie Meyer. Jakiś czas temu moje upodobania lekko się zmieniły. Jednak, gdy dowiedziałam się, że Meyer napisała nową książkę, już zacierałam rączki. W dniu premiery wybrałam się do Matrasa i zakupiłam ową książkę. Powieść oparta jest na motywie Zaćmienia. Tym razem widzimy jednak koń... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

27.08.2010

Bardzo lubię sagę "Zmierzch", więc gdy tylko ukazała się książka „Drugie życie Bree Tanner” oczywiście kupiłam ją i przeczytałam. Jest ona książką na motywach „Zaćmienia”. Opowiada losy nowo narodzonej – Bree. Dzięki niej widzimy wydarzenia z 3 części sagi w zupełnie innym świetle. Możemy się dowiedzieć jak to wyglądało od strony armii młodych wam... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

Drugie życie Bree Tanner

19.08.2010

Książkę wziąłem do ręki bardzo niechętnie, z przyczyn prostych - może autorka się trochę poprawiła i już nie pisze stylem nudnym i monotonnym, jak to Bella wychwalała oczy Edwarta przez stron pięć. Jako, że skończyłem Zmierzchową sagę, po tomie pierwszym, zanim się ta cała mania zaczęła, nie bardzo byłem w temacie, ponieważ książka jest jakby rozsz... {} Recenzja książki Drugie życie Bree Tanner

G2
@g210
{}
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe