Recenzje książki "Dwór cierni i róż"

Dodaj swoją recenzję

🧝🏼‍♀️Dwór Cierni i Róż / Sarah J. Maas🧝🏼‍♀️

23.11.2022

TYTUŁ: Dwór cierni i róż AUTOR: Sarah J. Maas WYDAWNICTWO: Uroboros DATA PREMIERY: 27.04.2016 MOJA OCENA: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/10. "Dwór cierni i róż", autorstwa Sarah J. Maas została wydana w polskim tłumaczeniu (tłum. Jakub Radzimiński) w 2016 roku przez wydawnictwo Uroboros, więc widnieje ona już chwile na naszym rynku wydawniczym. Książka ... Recenzja książki Dwór cierni i róż

"Nie wstydź się nawet przez chwilę robienia tego, co przynosi ci radość"

5.07.2022

Serdecznie zapraszam was na recenzje książki, która jest retellingiem “Piękniej i Bestii” w wersji bardziej brutalnej i zdecydowanie bardziej fantastycznej. Dziewiętnastoletnia Feyra pochodziła z bogatej rodziny kupieckiej, która straciła cały swój majątek. Pewnej mroźnej zimy wyruszyła na polowanie, aby uchronić swoją rodzinę od głodu. Niefortunn... Recenzja książki Dwór cierni i róż

Dwór cierni i róż

8.04.2022

Książka o tytule dwór cierni i róż napisana przez Sarah J Mass jest opowieścią o Feyre i jej przeżyciach. W skrócie książka opisuje nam jakie życie wiodła przed i po porwaniu ją przez Tamlina. Sama Feyre wydaje mi się bohaterką źle wykreowaną. Niewątpliwie w samej książce znalazłam dużo postaci, które bardzo polubiła na przykład księcia dworu noc... Recenzja książki Dwór cierni i róż

Dwór Cierni i Róż - recenzja

29.03.2022

Dzień dobry, zdarza się Wam wypożyczyć książki z Biblioteki lub od kogoś bliskiego, kto ma bardzo pokaźną kolekcję książek? Zapraszam Was na opinię książki "Dwór Cierni i Róż" Sarah J. Maas. Młoda dziewczyna o imieniu Feyre wyrusza samotnie na polowanie do lasu, aby uchronić swoją rodzinę przed śmiercią głodową tej zimy. Kiedy Feyre udaje ... Recenzja książki Dwór cierni i róż

Którędy do Prythianu?

22.03.2022

Długo mi zajęło zanim przeczytałam całość, ale dziś, gdy mijają ponad dwa lata odkąd pierwszy raz sięgnęłam po te książkę i wciąż jest ona moim sentymentalnym guilty pleasure nie żałuję, że los mi ją sprowadził. Wręcz przeciwnie, czekam na dzień, gdy w moje ręce ponownie trafi książka/seria, która da mi tyle emocji, co ta pozycja. Zachęcona, do je... Recenzja książki Dwór cierni i róż

Nawet najpiękniejsze róże, czasami mają kolce

20.03.2022

"Dwór cierni i róż" to pierwsza część cyklu autorstwa Sarah'y J. Maas. Autorka znana z serii "Szklany Tron" zabiera nas w podróż po brutalnym, okrutnym i nieprzewidywalnym świecie. Retelling znanej baśni o Pięknej i Bestii, który nie ma w sobie nic ze słodkiej disnay'owskiej produkcji. Feyre, musi walczyć o przetrwanie, nie tylko swoje ale także ... Recenzja książki Dwór cierni i róż

Piękna i bestia

15.02.2022

Cóż mogę powiedzieć, jest to książka na tyle popularna, że jedni ją kochają, drudzy nienawidzą, ja należę do pierwszej grupy, chociaż na początku myślałam, że będę w tej drugiej. Główną bohaterką jest 19-letnia Feyre, która jest biedną dziewczyną, która poluje i walczy o to, żeby utrzymać całą swoją rodzinę. Pewnego dnia zapuszcza się w pobliże m... Recenzja książki Dwór cierni i róż

No Szklany tron to to nie jest.

8.01.2022

Ale oczywiście to wciąż Sarah J. Mass, której sposób pisania sprawia, że książki spod jej pióra czyta się bardzo szybko, dosłownie wszędzie i na każdym możliwym urządzeniu elektrycznym. (Co jak się okazało, w tym przypadku dotyczyło jedynie dwóch pierwszych książek tej trylogioserii.) Kiedy był taki czas, że ludzie zaczytywali się i jarali obiem... Recenzja książki Dwór cierni i róż

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl