Recenzje książki "Dwór cierni i róż"

Dodaj swoją recenzję

Dwór cierni i róż

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Dwór Cierni i Róż”, to kolejna książka pani Maas, szczerze nie wiedziałam czego mam się spodziewać. Po przeczytaniu serii "Szklany Tron" miałam pewne obawy co do Dworu i tego, w jakim kierunku powędruje ta książka. Jak dobrze wiemy Sarah J. Maas ma pewien, momentami irytujący styl pisarski, który bardzo lubi powtarzać w swoich książkach, dlatego,... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

"Dwór cierni i róż"

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do was z recenzją pierwszego tomu serii Sarah J. Maas "Dwór Cierni i Róż" 🥀 Muszę się przyznać, że gdy zaczęłam ją czytać zdałam sobie sprawę, że stęskniłam się za tą autorką. Uwielbiam całą serię "Szklanego tronu". A gdy tylko zetknęłam się z opinią, że dwory są lepsze od tronów to nie mogłam przejść obojętnie i nie przeczyta... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

Dwór cierni i róż

13.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tą powieść już od dawna mi polecano. Zawsze jednak wzbierałam się przed jej przeczytaniem. Jej rozmiar trochę trochę mnie przerażał. Ale w końcu odważyłam się sięgnąć w jej głąb. Historia zawarta w ponad pięciuset stronach okazała się niezbyt ciekawa. Jest strasznie rozciągnięta oraz posiada zbyt dużo wątków. Często niepotrzebnych. W tej książce i... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

@Shadow1@Shadow1 {}× 2

Dwór cierni róż początkiem świetnej serii

30.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Sarah J.Mass zapewne nie jest dla Was czymś nowym. A nawet jeśli nic spod pióra autorki nie czytaliście, to myślę, że na pewno słyszeliście o jej świetnych książkach. Seria Szklany tron i Dwory, zalega już na mojej półce dość długo. Dlatego też wraz z @pola_red postanowiłyśmy stworzyć #maratonzmass, w którym przez cały rok nadrabiamy wła... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

@justus228@justus228 {}× 1

Dwór cierni i róż

4.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeczytałam "Dwór cierni i róż" już jakiś czas temu i szczerze, wciąż nie wiem, co mam myśleć o tej powieści. Okazała się być czymś innym niż się spodziewałam (naprawdę, nie sądziłam, że pójdzie w kierunku soft-erotica). Zaczęło się dobrze, na początku tempo akcji było dosyć wolne, ale zupełnie mi to nie przeszkadzało. Z przyjemnością i z coraz b... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

DWÓR CIERNI I RÓŻ [Skazani na czytanie]

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jedna książka łącząca w sobie baśnie Braci Grimm, bajki Disneya i Grę o Tron? Biorę to!!! – wiecie, co jest najśmieszniejsze? Że przed czytaniem tej książki w ogóle nie czytałam opisu, a właśnie przedstawiłam jego pierwszą część. Czyli tym razem ktoś trafił w (mój czuły) punkt. Rodzina Feyre’i pewnego dnia straciła wszystko – matka umarła, ojc... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

Początek historii

16.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dwór cierni i róż" autorstwa Sarah J. Maas mogę na wstępie określić jako dobry YA romans fantasy. Podczas lektury moja opinia na temat książki zmieniała się kilkukrotnie, aby w końcu móc stwierdzić - podobało mi się. Podobał mi się wykreowany świat Dworów, rozdzielenie murem świata fae i świata ludzi. Nieco zastrzeżeń mogę mieć wobec bohaterów, a... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

@mxkne@mxkne {}

Dwór cierni i róż

6.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czuję niejaki sentyment do tej serii. Pierwszą książkę Sarah J. Maas przeczytałam chyba w gimnazjum i było to dla mnie duże zauroczenie światem, jaki autorka potrafiła wykreować. Na tamte czasy "Dwór cierni i róż" był dla mnie książką wybitną. Jak jest teraz? No cóż... Dziewiętnastoletnia Feyre jest łowczynią – musi polować, by wykarmić i utrzy... {} Recenzja książki Dwór cierni i róż

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl