Esencja smaku

Robert Sowa
Esencja smaku
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie."
Data wydania: 2005-12-01
ISBN: 978-83-60207-23-9, 9788360207239
Wydawnictwo: Jacek Santorski & CO - Agencja Wydawnicza
Kategoria: Literatura piękna
Stron: 256

Autor

Robert Sowa Robert Sowa
Urodzony 26 października 1966 roku w Polsce (Kraków)
Robert Janusz Sowa – polski kucharz, restaurator, autor książek kucharskich. Prowadzi i występuje w programach telewizyjnych związanych z gastronomią. Członek elitarnego Klubu Szefów Kuchni i Komisji Gastronomicznej Polskiego Zrzeszenia Hoteli oraz...

Pozostałe książki:

Coś pysznego Esencja smaku Krok po kroku z Robertem Sową Księga Szefów Kuchni Uczta. Z restauracji wprost na twój stół W poszukiwaniu smaku doskonałego
Wszystkie książki Robert Sowa

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Esencja smaku nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Esencja smaku. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl