Recenzje książki "Free Birds"

Dodaj swoją recenzję

Czy ekranizacja własnej ksiązki może być jeszcze bardziej emocjonująca?

15.06.2021

Wyobraźcie sobie, że zostajecie zamknięci na tydzień w pokoju hotelowym z wybranym przez siebie bohaterem z książki! Kogo wybierzecie?? Taką właśnie przygodę przeżywa Karolina, sławna pisarka, której najnowsza książka zostanie zekranizowana. Co więcej, piosenkę do filmu nagra jej ulubiony zespół – Free Birds. So exciting!! Prawda? Karolina wyl... Recenzja książki Free Birds

@justus228@justus228 × 1

"Free Birds"

26.03.2021

„To właśnie uczucia sprawiają, że jesteśmy ludźmi." Caroline to spokojna, ciepła młoda mężatka, jest pisarką. Jej życie niespodziewanie się zmienia, kiedy sprzedaje prawa do ekranizacji powieści. Kobieta jest zachwycona, udaje się do Los Angeles, by wziąć udział w pracach nad filmem. Tam poznaje wokalistę zespołu The Free Birds – Alexa, który... Recenzja książki Free Birds

Free birds

7.03.2021

"Free Birds" Znacie książki Emilii Szelest? A może któraś z nich jest wasza ulubioną? Jeśli nie, to przeczytajcie koniecznie "Free Birds", a zobaczycie że ta trafi na waszą listę ulubionych, ponieważ to historia inna niż wszystkie. ♥️ Kawiarnia i spotkanie, o którym ona marzyła od lat, dla niego to kolejny kontrakt i kolejna piosenka do napisania... Recenzja książki Free Birds

Free Brids

28.02.2021

„Wiedziała o tym, że udawanie jest częścią nas – moją i jej – i chociaż teraz siedzieliśmy obok siebie prawdziwi jak nigdy wcześniej, mieliśmy świadomość, że zewnętrzny świat niewiele daje nam takich okazji”. Zaczynając czytać książkę „Free Birds”, miałam świadomość tego, że dostałam w swoje ręce historię zupełnie inną od uwielbianej przeze mnie ... Recenzja książki Free Birds

,,Fre Birds" Emilia Szelest

18.02.2021

❗❗ RECENZJA ❗❗ Tytuł: Free Birds Autor: Emilia Szelest Wydawnictwo: Niegrzeczne Książki/ Wydawnictwo Kobiece Emilia Szelest - Strona Autorska Niegrzeczne książki Wydawnictwo Kobiece Jak wiele jesteśmy w szkole poświęcić dla tej jedynej miłości, wręcz nierealnej niczym z Hollywoodzkich filmów romantycznych? Na wstępie chciałam podziękować wydawn... Recenzja książki Free Birds

Pełna miłości historia !

16.02.2021

Życie Karoliny Nawrockiej nabiera rumieńców. Prawa do ekranizacji jednej z jej powieści zostały właśnie sprzedane, a ona leci aż do Los Angeles, by wziąć udział w pracach nad filmem. Na miejscu poznaje lidera zespołu The Free Birds, Alexa Morgana, który ma skomponować piosenkę przewodnią do filmu. Między młodą mężatką a sfrustrowaną gwiazdą rocka ... Recenzja książki Free Birds

Free Birds

12.02.2021

"Wiedziałem o tym, że udawanie jest częścią nas -moja i jej - i chociaż teraz siedzielismy obok siebie prawdziwi jak nigdy wcześniej, mieliśmy świadomość, że zewnętrzny świat nieiele daje nam takich okazji." Ta książka, to jakby zobrazowanie marzeń każdej pisarki. Caroline pochodzi z Polski, jej książka to taki hit, że będzie na jej podstawie f... Recenzja książki Free Birds

Wolny ptak w mieście aniołów

11.02.2021

Za egzemplarz dziękuję wydawnictwu Kobiecemu oraz autorce Emilii Szelest. To było moje pierwsze spotkanie z autorką, nie licząc świątecznych opowiadań. I powiem wam że jestem miło i pozytywnie zaskoczona. Już dawno nie "wyciągnęłam" książki w takim tempie. Po prostu nie mogłam się zatrzymać :) historia jest świetna, dobrze dopracowana, a bohaterz... Recenzja książki Free Birds

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl