Recenzje książki "Gabinet luster"

Dodaj swoją recenzję

Gabinet luster.

20.07.2022

Jak do tej pory twórczość Pana Przemysława Żarskiego była mi nieznana. Choć książki jego autorstwa często przewijały się w recenzjach u moich znajomych. Dlatego, sięgając po tę książkę nie miałam z góry wyrobionego zdania, jedynie moje oczekiwania były ogromne. Zachęcona dobrymi i bardzo dobrymi opiniami oraz ilością czytelników postanowiłam oddać... Recenzja książki Gabinet luster

@Malwi@Malwi × 20

Gabinet luster

18.07.2022

Zabawa w chowanego doprowadziła do tragedii. Ada miała zaledwie cztery lata, kiedy jej brat podczas wspólnej zabawy po prostu zniknął. Zniknięcie chłopca negatywnie wpłynęło na dalsze losy rodziny. Jednak dwadzieścia lat później, dorosła już Ada postanawia odkryć, co stało się z Igorem tego feralnego dnia. Wraca do rodzinnego miasta i kawałek po k... Recenzja książki Gabinet luster

Życie w krzywym lustrze.

6.07.2022

Czytałam już kilka książek Przemysława Żarskiego, które bardzo mi się podobały, więc z wielką ochotą zabrałam się do lektury książki pt. "Gabinet luster". Tytuł mimowolnie kojarzy się z lunaparkiem, wesołym miasteczkiem, w którym znajduje się niemal zawsze gabinet luster lub krzywych zwierciadeł. Jako dziecko czasem bywałam w tych gabinetach, ale ... Recenzja książki Gabinet luster

@maciejek7@maciejek7 × 22

Bardzo znaczący tytuł

2.07.2022

Choć w życiu raczej palę za sobą mosty, to jako czytelniczka jestem zwolenniczką drugich szans, mimo że najczęściej przynoszą kolejne rozczarowania. Z Przemysławem Żarskim jest trochę inaczej, bo w jego trylogii widziałam spory potencjał, który został po prostu wykorzystany nie tak jak ja lubię. Jednak ten poetycki styl, który nie pasował mi w ser... Recenzja książki Gabinet luster

Gabinet luster

28.05.2022

#dobrywieczór #książkoholicy Ktoś zaczyna urlop ze mną ? 😃 @przemyslawzarski znowu wywołuje dreszczyk emocji . Najnowsza książka " Gabinet luster " to majstersztyk . Co może dziać się w głowach najbliższych osoby zaginionej ? Czy przez lata , gdy nie ma żadnych wieści można żyć spokojnie ? Co jest gorsze niewiedza , czy znalezienie ciała ? U m... Recenzja książki Gabinet luster

Gabinet luster

25.05.2022

"Nie­uświa­do­mio­ne bli­zny wcale nie goją się ła­twiej. Tkwią pod zdro­wą tkan­ką, wy­że­ra­ją ją od środ­ka, ku­mu­lu­ją wsobie ból ikar­mią się wy­rzu­ta­mi su­mie­nia. Ale to nie zna­czy, że ich tam nie ma. Że nie pieką żywym ogniem." Kolejny autor, po którego książki od dawna miałam chęć sięgnąć, ale do tej pory się nie złożyło i kolejny, ... Recenzja książki Gabinet luster

@Logana@Logana × 36

Gabinet luster

17.05.2022

Jesteście gotowi na wejście do świata złudzeń i iluzji stworzonego przez Przemysława Żarskiego? Tylko tak Wam się wydaje. Ta wizyta w „Gabinecie luster” nie wywoła uśmiechu na twarzy ukazując odbicie zabawnie zniekształconych sylwetek, a paradoksalnie ujawni prawdziwe oblicze tragicznych, rozdzierających serce wydarzeń sprzed dwudziestu lat. Tyle... Recenzja książki Gabinet luster

Czy życie jest gabinetem luster?

16.05.2022

“Świat się jednak bez nas kręci A nie chcieliśmy w to wierzyć Nad głowami szklany sufit Ktoś go musiał w końcu przebić Szklanki do połowy puste Wychylaliśmy przy stołach Ciągle w gabinecie luster Aż wybuchliśmy od środka” Kawałek “Złoto” w wykonaniu Mroza jest jednym z moich ulubionych, albowiem opowiada o młodzieży lat 90., która szła ... Recenzja książki Gabinet luster

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl