Recenzje książki "Game over"

Dodaj swoją recenzję

KONIEC GRY

17.04.2022

„NIEBEZPIECZNY TRÓJKĄT. TOM III. GAME OVER” AUTOR: KAMILA ANDRZEJAK-WASILEWSKA @andrzejak_wasilewska_autor WYDAWNICTWO: NOVAE RES @wydawnictwo_novaeres  „O obietnicach się nie zapomina. Nigdy.” Komu Nikola zaufa, kiedy wokół niej krążą bracia Parker, a kłamstw i intryg jest coraz więcej. Bohaterka będzie miała wątpliwości co do ukrytyc... Recenzja książki Game over

Game over - Czy aby napewno już koniec gry?

12.03.2022

Czy to już koniec? Może zacznijmy od początku... Miałam przyjemność otrzymania do recenzji książki Kamili Andrzejak - Wasilewskiej pt.: ,,Niebezpieczny trójkąt. Game Over." Wydawnictwa NOVAE RES. Jest to trzeci tom, finałowy książki zatytułowanej niebezpieczny trójkąt. Jak tytuł wskazuje mamy tutaj do czynienia z trójką głównych bohaterów: Alane... Recenzja książki Game over

Koniec walki

11.02.2022

Każda patowa sytuacja musi kiedyś się skończyć, niestety nie zawsze wyjdzie to wszystkim na dobre. Najwięcej cierpienia w takich przypadkach często dostają osoby, które miały największy wkład w jej zaistnienie, choć wcześniej nie myślały, że może obudzić się w nich coś takiego, jak sumienie. Prędzej, czy później coś się wydarzy, co odmieni bieg da... Recenzja książki Game over

Idealna lektura na walentynki.

11.02.2022

Luty to miesiąc miłości i intymności, a tytuł, o którym będę dzisiaj pisać bardzo dobrze się wpasuje w te ramy. Wybór trzeciego tomu, bez znajomości dwóch poprzednich był swoistym eksperymentem na, który zdecydowałam się z ciekawości, aby przekonać się czy nie zgubię się w historii i czy będę miała ochotę na dwa poprzednie tomy. Muszę przyznać, że... Recenzja książki Game over

O obietnicach się nie zapomina. Nigdy.

8.02.2022

Serie książkowe, czy jednotomowe powieści? Ja chętniej sięgam po serie książkowe. Mogę wtedy dłużej przebywać w towarzystwie ulubionych bohaterów. Jak szybko pochłaniam pierwsze tomy, tak, kiedy przyjdzie do czytania finałowego tomu, czasem odkładam to w czasie. Z jednej strony czuję ekscytację i zżera mnie ciekawość co dalej? A z drugiej strony ż... Recenzja książki Game over

wielkie rozczarowanie

8.02.2022

„Niebezpieczny trójkąt. Tom III Game over” to dosyć dziwna książka. Nadal jestem w szoku, i bynajmniej nie wynika to z zachwytu nad przeczytaną lekturą. Zazwyczaj nie piszę złych rzeczy, ale czasem trzeba. Autorka miała pewien pomysł, może nawet ciekawy i intrygujący, jednak sposób w jaki go wykonała budzi pewne wątpliwości. W tekście znaleźć możn... Recenzja książki Game over

Niebezpieczny Trójkąt ♥️ Game Over ♥️

2.02.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Niebezpieczny Trójkąt ♥️ Tom III Game Over ♥️ autorki Kamili Andrzejak – Wasilewskiej ♥️. Nicola budzi się w obcym mieszkaniu, przypomina sobie jednak to, co się stało. Alarm bombowy w siedzibie firmy, były mąż Severyn, Ashton Young, prochy oraz słowa, które brzmią w jej głowie „Alan żyje”… Ryzykowna ucie... Recenzja książki Game over

Game Over?

5.01.2022

“Niebezpieczny trójkąt. Game Over” Kamili Andrzejak-Wasilewskiej to doskonałe zwieńczenie historii Alana i Nikoli. Po raz kolejny otrzymałam zakończenie, które zostawiło mnie w niewiedzy i bardzo ucieszyłam się, że mam w swojej biblioteczce tom trzeci i mogłam od razu sięgnąć i dowiedzieć się co dla nas przygotowała autorka. Muszę przyznać, że prz... Recenzja książki Game over

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl