Recenzje książki "Glow up"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…] Ty utknęłaś w mojej głowie jak drzazga po heblowaniu rewna, drzazga, której nie da się wyjąć[...]” Wciągająca, intrygująca i emocjonalna. Oto historia o Marice i Aleksandrze. Marika, młoda dziewczyna. Straciła rodziców w wypadku samochodowym, wychowana przez toksyczną ciotkę. Zajmuje się kupowanie starych mieszkań, remontowaniem ich... {} Recenzja książki Glow up

mogło być dużo lepiej

15.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Glow up, to książka, która co jakiś czas wpadała mi w oczy na instagramie i początkowo po cichutku, z czasem coraz głośniej wołała do mnie i kusiła okładką oraz tematem romansu z remontem bytomskiej kamienicy w tle. Pomyślałam, że to może być coś nowego i ciekawego, taki powiew świeżości. Kiedy zobaczyłam, że książkę można otrzymać w Klubie Recenz... {} Recenzja książki Glow up

@Angel@Angel {}

Glow up

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Angela Węcka stworzyła powieść, która wymyka się utartym schematom, jest powiewem świeżości na polskim rynku książki. Wątek flippingu, czyli kupowania mieszkań, aby je odnowić i sprzedać to temat, z którym jeszcze nie spotkałam się w literaturze. Moim zdaniem to strzał w dziesiątkę. Mało tego, jestem wręcz pewna, że i Was zainteresuje ten wątek. ... {} Recenzja książki Glow up

@iza.81@iza.81 {}× 3

Jest ryzyko, jest zabawa....

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Piękna dziewczyna z temperamentem i marzeniami. Mężczyzna przystojny, mistrz w swoim fachu, kobieciarz nieodporny na uczucia jak chciałby być. Czy mężczyzna z przeszłością i kobieta po przejściach mogą stworzyć team marzeń? Angela Węcka pisarka i copywriterka. Na swoim koncie ma już sześć książek. Glow up jest pierwszą, która wpadła w moje ręce i... {} Recenzja książki Glow up

Czy to jest naprawdę takie dobre?

24.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mogłoby się wydawać, że Marika przyciąga tylko kłopoty. Ma nieciekawą sytuację rodzinną, kłopoty finansowe i pod wpływem impulsu chce spełnić swoje marzenie. Kupić stare mieszkanie w promocyjnej cenie, wyremontować go i sprzedać z zyskiem brzmi kusząco, prawda? Jednak to może być tylko wierzchołek góry lodowej. Zamiast poczciwego pana Janusza, pra... {} Recenzja książki Glow up

powiew świeżości ;-]

23.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Muszę unikać Aleksandra tak długo, jak to możliwe. Ten facet miesza mi w myślach i planach. I za bardzo się rządzi" "Nie umiem przestać o tobie myśleć. Kiedy jednak jesteś obok, zapominam o wszystkich swoich postanowieniach". "Teraz nie wiem, dlaczego to robi. Dlaczego wszystko specjalnie utrudnia, czemu mnie prowokuje" "Widzę w tobie kobietę, kt... {} Recenzja książki Glow up

JA
@ja.czytam
{}× 1

Glow up

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Widzę w tobie nie tylko siebie samego. Widzę w tobie kobietę, która musiała sobie radzić z jakimś wielkim gównem i została z nim sama. Pozwól mi sobie pomóc. Chociaż trochę..” Z polskimi autorkami mam różnie. Jeszcze rok temu powiedziałabym, że to jednak zagraniczni autorzy łatwiej skradają moje serce. Z czasem zaczęło się to zmieniać i choć nie... {} Recenzja książki Glow up

Glow up

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Marika nie miała łatwego dzieciństwa. Wcześnie straciła rodziców, była wychowywana przez toksyczną ciotkę. Za ostatnie pieniądze po rodzicach dziewczyna kupuje mieszkanie w bytomskiej kamienicy. Chce je odremontować i sprzedać z zyskiem. To dla niej "być albo nie być". Stawia wszystko na jedną kartę. Ma swoje ambitne plany. Tylko w nich nie przewi... {} Recenzja książki Glow up

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl